Home Movies Skuespillerinde Teresa Palmer forventer tredje barn med Mark Webber

Skuespillerinde Teresa Palmer forventer tredje barn med Mark Webber

235
0

Tillykke til Varme kroppe stjerne Teresa Palmer. Den australske skuespillerinde er gravid!

oktober 2018 annoncerede Palmer sin graviditet med et sødt opslag på Instagram. Deling af et billede af sig selv cradling hendes baby bump på stranden, baggrundsbelyst af solen, Palmer afslørede for sine tilhængere, at hun ventede sit tredje barn med sin mand, skuespiller Mark Webber. « Tak for alle de smukke budskaber, » skrev hun og tilføjede: « Vi er henrykte, men for det meste meget taknemmelige. »

Webber, som mange måske genkender fra Scott Pilgrim vs verden, delte et lignende billede på sin egen Instagram-konto – dette et sort-hvidt billede af Palmer, der gik langs stranden med tre børn, der leger havet bag hende. Og i billedteksten afslørede Webber, at han og Palmer venter en datter. « Kan ikke vente med at møde min pige, » skrev han i billedteksten.

Som bemærket af Os Ugentlig, Palmer og Webber blev tidligere gift i Mexico tilbage i december 2013. De deler to sønner – 4-årige Bodhi og 22-måneder gamle Forest. Webber er også far til søn Isaac fra hans tidligere forhold til SMILF skuespillerinde Frankie Shaw (via Kureren Mail).

I 2017 åbnede Palmer op for Vogue Danmark om hendes ønske om at få en familie. « Kernen i, hvem jeg var, så meget som handler var en drøm, min endnu større drøm var at være i en familie enhed og for at finde min kærlighed og at få børn, » Palmer, der grundlagde webstedet Your Zen Mama med kolleger skuespillerinde Sarah Wright Olsen, delt.

« Jeg kan ikke vente med at blive gravid igen og få et andet barn, » Palmer sagde på det tidspunkt. « Jeg elsker det, det er min favorit ting i livet. Jeg føler mig mest som mig, når jeg er forælder, og jeg er sammen med mine sønner.

Vi kan ikke vente med at møde Palmer og Webbers nye lille!

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui