Home Movies Skuespillerinde Asien Argento’s anklager Jimmy Bennett bryder tavshed om påstande

Skuespillerinde Asien Argento’s anklager Jimmy Bennett bryder tavshed om påstande

67
0

Skuespillerinden Asia Argento’s anklager, tidligere barn stjerne Jimmy Bennett, taler ud om hans seksuelle overgreb påstande for første gang.

onsdag, Aug. 22, 2018, Bennett, der portrætterede Argento søn i 2004’s Hjertet er bedragerisk over alle ting, udgav en erklæring til E! Nyheder.

« Jeg har ikke i første omgang tale ud om min historie, fordi jeg valgte at håndtere det i private med den person, der krænket mig, » den 22-årige skuespiller og musiker erklærede delvis, forklarer, at hans « traume dukket op igen », når Argento beskyldte vanæret filmproducent Harvey Weinstein for seksuelle overgreb sidste efterår. Hun er siden blevet en ledende stemme i #MeToo bevægelse.

Bemærke den stigmatisering, at mandlige overlevende af seksuelt misbrug stadig kan stå over for i samfundet, Bennett tilføjede: « Jeg har ikke fremsat en offentlig erklæring i de seneste dage og timer, fordi jeg skammede sig og bange for at være en del af den offentlige fortælling. Jeg var mindreårig, da begivenheden fandt sted, og jeg forsøgte at søge retfærdighed på en måde, der gav mening for mig på det tidspunkt, fordi jeg ikke var klar til at håndtere konsekvenserne af min historie bliver offentlig.

Som Nicki Swift tidligere rapporteret The New York Times offentliggjort en redegørelse på søndag, August 19, hævder, at Argento havde roligt betalt Bennett $ 380.000 tidligere på året efter at være blevet anklaget for seksuelle overgreb i november 2017. Bennetts påstande stammede fra en påstået hændelse i maj 2013, hvor Argento, dengang 37, gav en 17-årig Bennett alkohol, før han udførte oralsex og havde samleje med ham på et hotelværelse i Californien. Den 42-årige italienske skuespillerinde har siden benægtet disse påstande, og forklarede, at hendes afdøde kæreste, Anthony Bourdain, havde betalt forliget for at undgå negativ omtale. Men i en nylig sms udveksling lækket af Tmz, Argento syntes at skrive til en unavngiven ven, « Den liderlige kid sprang mig … Jeg havde sex med ham, det føltes underligt. Jeg vidste ikke, han var mindreårig før rystebrevet. »

Som nye detaljer omkring den påståede seksuelle møde fortsætter med at dukke op, Bennett skrev i sin seneste erklæring om, at han er klar til endelig at komme videre. « Jeg har måttet overvinde mange modgang i mit liv, og det er en anden, som jeg vil beskæftige sig med, med tiden, » sagde han. « Jeg vil gerne gå forbi denne begivenhed i mit liv, og i dag vælger jeg at komme videre, ikke længere i stilhed. »

Lige siden Weinsteins igangværende sexmisbrugsskandale brød ud i oktober 2017, er flere andre magtfulde personer i Hollywood – primært mænd – blevet beskyldt for seksuelle overgreb.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui