Home Music Sandheden om Rihanna og Karen Hugers forhold

Sandheden om Rihanna og Karen Hugers forhold

47
0

For de fleste seere af Bravo’s Ægte husmødre franchise, de hyggelige huse og det skyggefulde drama mellem kasterne får os til at vende tilbage for mere. Siden franchisens debut med Ægte husmødre i Orange County i 2006 har vi set flere forskellige personligheder i Ægte husmødre støbt og masser af kæbefaldende øjeblikke, der har cementeret et sted i reality-tv-historien. Selvom der er millioner af seere på franchisen rundt om i verden, er der en berømthed, du vil være mest glad for at kende melodier i regelmæssigt: Rihanna.

R & B-syngende skønhedsmogul har tidligere gjort det klart, at hun er en langvarig fan af Bravo. I 2018 Ægte husmødre i Beverly Hills stjernen Kyle Richards mindede om en historie om sin datter, der mødte « Needed Me » crooner. « En af mine yndlingshistorier er, at min datter var på et karaoke-sted, og der kom nogen ind, og der var som et bråk, som et stort følge. Hun vendte sig om og talte til sine venner, og så følte hun et tryk på skulderen, og hun vendte sig om omkring og det var Rihanna, « Richards til Los Angeles Times. « Og Rihanna siger: ‘Åh min Gud, jeg er besat af dig.’ Og min datter begyndte at græde, og hun siger: ‘Jeg er så forvirret, hvad sker der?’ « 

Det er rimeligt at sige, at Rihanna, som mange af os, bruger sin nedetid i karantæne til binge sæsoner af Ægte husmødre, især Ægte husmødre af Potomac. Det er klart, at Fenty Beauty-ejeren har et yndlingsmedlem fra RHOP, og selvfølgelig er det Karen Huger.

Rihanna siger, at hun er stolt af Karen Huger

I betragtning af både Karen Huger og Rihannas dominerende personligheder er det fornuftigt, hvorfor Ægte husmødre af Potomac stjerne er en af ​​sangerens foretrukne husmødre. I august 2020 faldt Rihanna ind på Karens Instagram Live chat med komiker Luenell. Den dårlige gal havde en sød besked til den selvudråbte « Grand Dame » i Potomac, Maryland. « Stolt af dig Karen, » kommenterede Riri under diskussionen. Senere kommenterede hun igen, « Åh shooooot !! Kareeeennn … Hvad sker der FAVES ?! »

Ligesom alle, der lige var blevet anerkendt af Rihanna, var Karen begejstret for interaktionen. I et interview med Hollywood Life, Udtrykte Karen sin taknemmelighed for Rihannas deltagelse i live. « Jeg er så beæret, » sagde Karen. « Hvornår [Rihanna] chimed ind med Luenell og jeg – Jeg elsker Luenell, elsker hende, elsker hende, elsker hende. Vi har en magisk kemi, og det har vi altid fra dag ét og at have Rihanna klokkespil var netop sådan en ære og at få hende til at støtte og sige, at hun var stolt af mig for mine trængsler og mine forretninger, det sætter jeg stor pris på. « 

Da hun blev spurgt, om hun var forbundet med den Grammy-prisvindende sanger, sparede Karen ikke detaljerne. « Jeg ville ikke fortælle jer, hvis hun DM mig [after the interview]. Jeg ville ikke! Jeg ville ikke! Fordi denne ting kaldes berømmelse, bringer den meget med sig, så det ville være en ære, og jeg ville holde det fortroligt. Hver gang hun ville bo hos mig, vil hun bo hos mig og jeg med hende. « Skal være rart!

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui