Home Movies Sandheden om Renée Zellwegers plastikkirurgi

Sandheden om Renée Zellwegers plastikkirurgi

191
0

Renée Zellweger er muligvis tilbage i rampelyset efter hendes anerkendte optræden som Judy Garland i Judy, men fra 2010 til 2016 gik hun i hiatus fra Hollywood. Hendes succesrige vendinger i klassikere som Bridget Jones’s Diary og Cold Mountain lancerede hende til A-listestatus, men virkningerne af stjernestatus inspirerede i sidste ende Oscar-vinderen til at tage noget tid til at tage sig af hendes helbred, både mentalt og fysisk.

”Jeg var ikke sund. Jeg tog ikke af mig selv,” fortalte hun Grib sidste år. « Jeg var den sidste ting på min liste over prioriteter … Jeg tilbragte 99% af mit liv som den offentlige persona og bare en mikroskopisk krumning af en brøkdel i mit virkelige liv. Jeg havde ikke noget at gøre hele tiden. « 

Men når Zellweger genindtoges kort for Elle magasinets årlige Women in Hollywood-begivenhed i 2014 blev Golden Globe-vinderen snak om byen, fordi hun ikke « lignede en forbandet ting som frøken Renée Zellweger. » Rygter om plastikkirurgi dominerede øjeblikkeligt nyhedscyklussen for berømtheder, da både journalister og læger spekulerede om de nøjagtige procedurer, Zellweger havde gjort for at ændre hendes ansigt så drastisk.

Men mens tilskuere var hurtige til at kritisere hendes ansigt, nægtede de at møde Zellwegers sandhed.

Oprindeligt var Zellweger glad for, at folk bemærkede hendes friske udseende

Efter den indledende brummer, tilbød Zellweger Mennesker en eksklusiv erklæring, hvor hun pralede af sin gladere, sundere livsstil. « Jeg er glad for, at folk synes, jeg ser anderledes ud! Jeg lever et andet, lykkeligt og mere opfyldende liv, og jeg er begejstret over, at det måske viser det, » fortalte hun magasinet. Derefter kaldte hun rygterne « fjollet », fordi « det ser ud til, at de mennesker, der kommer og graver rundt efter en afskrækkende sandhed, der ikke findes, ikke kommer fra min veranda, før jeg svarer på døren. »

« Mine venner siger, at jeg ser fredelig ud. Jeg er sund, » tilføjede Zellweger. « I lang tid gjorde jeg ikke et så godt stykke arbejde med det. Jeg påtog mig en tidsplan, der ikke er realistisk bæredygtig og ikke tillade at passe på mig selv. I stedet for at stoppe med at kalibrere fortsatte jeg med at køre, indtil jeg var udtømt og foretaget dårlige valg om, hvordan man skjuler udmattelsen. Jeg var opmærksom på kaoset og valgte til sidst forskellige ting. « 

”Folk kender mig ikke [as] sundt i et stykke tid, ”konkluderede hun.” Måske ser jeg anderledes ud. Hvem gør det ikke, når de bliver ældre ?! Ha. Men jeg er anderledes. Jeg er glad. »

Desværre på grund af den uhæmmende medie-vanvid skrev Zellweger i sidste ende en op-ed for The Huffington Post, hvor hun sagde: « Ikke det er nogens forretning, men jeg tog ikke en beslutning om at ændre mit ansigt og have en operation på mine øjne. »

Men « international ydmygelse » ændrede til sidst hendes perspektiv

Selvom hun ikke henviste til ”hele plastikkirurgi-kuffufflen” direkte under sit interview med Grib, Zellweger behandlede den « internationale ydmygelse », der inspirerede hende til at sætte sine prioriteringer lige.

« Intet som international ydmygelse for at sætte dit perspektiv rigtigt! » hun sagde. « Det tydeliggør, hvad der er vigtigt for dig. Og det ryster enhver form for klam overfladiskhed. En af frygtene for, at vi som kunstnere måske alle deler – fordi vi har denne offentlige oplevelse af at blive kritiseret ikke kun for vores arbejde, men som mennesker – er det, når det bliver for meget, når du lærer, at din hud ikke er så tyk, som du har brug for at være, hvordan er det der skal føles ud? Nå, nu ved jeg. Jeg fik det sværeste spark. Og det kan ikke det er slutningen. « 

Når reporteren specifikt havde bragt emnet op, svarede Zellweger imidlertid venligt. « Det giver dig sandsynligvis en mavepine, når du spørger mig om det, ikke? » hun sagde. « Nå, fordi der er en værdivurdering, der er lagt på os. Som om det på en eller anden måde er en afspejling af din karakter – uanset om du er en god person eller en svag person eller en autentisk person. Og den implikation, som jeg på en eller anden måde havde brug for for at ændre det foregik, fordi det ikke fungerede. « 

Hun tilføjede, « Det gør mig trist. Jeg ser ikke på skønhed på den måde. Og jeg tænker ikke på mig selv på den måde. Jeg kan godt lide min underlige underlige forhold, min off-kilter blanding af ting. Det gør det muligt for mig at gør hvad jeg gør. Jeg vil ikke være noget andet. « 

Zellweger hørte fremmede kalde hende « dum » for at have « operation på hendes ansigt »

Ifølge Harper’s Bazaar, i et radiosamtale med SiriusXM, afslørede Zellweger, at hun engang hørte tilfældige fremmede diskutere hendes ansigt i metroen. « [The people] talte om Hollywood, og hvordan Hollywood-damer er så fjollede, især at Renée Zellweger, « forklarede hun. » ‘Hvordan kunne hun gøre det? Hvorfor skulle hun gå i kirurgi i hendes ansigt, som vi ikke ville vide? Hun ligner ikke sig selv, og du kan ikke bare gøre det, hvor du går og ikke ligner dig selv, ‘fordi vi forventer, at du skal ligne dig selv,’ ‘huskede hun.

« Og jeg tænkte, ‘Wow, det er interessant. I hvert fald her er mit stop, » fortsatte hun. « Så jeg rejser mig, og jeg står ved siden af ​​døren og venter på, at den åbner, og manden taler stadig om, hvor dum jeg er. Og han kiggede op, og han sagde: ‘Åh Gud, du er ikke – du er! Oh min Gud, men du ligner dig selv! ‘ Og jeg sagde, ‘Ja, det er sjovt, hvordan det fungerer, ikke?’ « 

Men som hun fortalte Grib, har hele oplevelsen kun hjulpet hende med at føre et meget gladere og mere privat liv. « Jeg havde en god femårsperiode, da jeg var glad og i et nyt kapitel, som ingen engang var klar over. »

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui