Home News Sandheden om operationen, der næsten hævdede Crystal Hefners liv

Sandheden om operationen, der næsten hævdede Crystal Hefners liv

47
0

Enke til Playboy grundlægger Hugh Hefner, Crystal Hefner (født Harris), afslørede, at hun led en næsten dødsoplevelse efter at have gennemgået en kosmetisk procedure. Hun åbnede sig for det skræmmende møde via Instagram den 6. januar 2021 og fortalte sine fans, at hun gik under kniven på trods af tidligere komplikationer fra tidligere kirurgiske forbedringer. Crystal fik sine brystimplantater fjernet tilbage i 2016 og fortalte sine fans, at de « langsomt forgiftede » hende og forårsagede et væld af sundhedsmæssige problemer. Efter et par år med at forblive « naturlig » endte Crystal med at give kosmetisk kirurgi endnu et forsøg i oktober 2020. Hun beklager nu sin beslutning, efter at hendes seneste procedure næsten dræbte hende.

”Jeg fortaler for at være naturlig, da jeg blev meget syg og fjernede mine implantater og alt andet giftigt i min krop i 2016. Jeg skulle have lært min lektion første gang, men jeg antager, at universet fortsætter med at sende dig den samme lektion, indtil du lærer det, ”Crystal skrev i sit lange Instagram-indlæg. Hun forklarede, hvordan hun følte sig presset til at opretholde en streng standard for skønhed på trods af farerne for hendes helbred, « Hvordan vores kultur definerer skønhed gør det umuligt at følge med. Kvinder er alt for seksualiserede. Jeg kender det fra den værste slags oplevelse.  » Bliv ved med at rulle for detaljer om den procedure, der næsten tog Crystal liv.

Crystal Hefner mistede ‘halvdelen af ​​blodet’ i sin krop

Da Crystal Hefner stillede sig med det, der syntes at være kirurgisk tape omkring hendes bryster, diskuterede hun hendes kirurgiske procedure, der gik forkerte galt. ”Jeg blev opereret med fedtoverførsel [on] 16. oktober og kom næsten ikke igennem, « delte den blonde model på Instagram. » Jeg mistede halvdelen af ​​blodet i min krop og endte på hospitalet og havde brug for blodtransfusion. Jeg har langsomt spist mig tilbage til sundhed siden da, og jeg føler mig endelig ok. « Per Mennesker, en fedtoverførelseskirurgi « indebærer, at fedt fjernes fra et område i kroppen og podes til et andet område, » såsom brysterne eller bunden.

Mens enken er glad for at være fysisk på rette vej, siger hun mentalt, at hun stadig kæmper med samfundets urealistiske standarder for skønhed, især som en Playboy-model. « I ti år var min værdi baseret på, hvor god min fysiske krop så ud. Jeg blev belønnet og tjente til livets ophold på baggrund af mit ydre udseende. Til denne dag er jeg nødt til at skrive påmindelser om, hvorfor jeg er værdig, der ikke har noget at gøre med min fysisk udseende for at overbevise mig selv om, at jeg er nok, ”delte Crystal.

Hun fortsatte, « Jeg er ked af, at den næste generation ser op til mennesker, hvis udseende ikke engang kan opnås uden masser af filtre, makeup eller penge, og kvinder har brug for at stoppe med at fodre ind i det. Dette er et stort slag på mit eget håndled for hale ind i dette pres, selv nu i mine 30’ere – da jeg troede, jeg ville have lært min lektion nu.  »

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui