Home News Sandheden om Jeannie Mais helbred efter hendes akutte operation

Sandheden om Jeannie Mais helbred efter hendes akutte operation

37
0

Tv-personlighed og co-vært for Den rigtige, Jeannie Mai, blev tvunget til at droppe ud af Dans med stjernerne på grund af sundhedsmæssige problemer. Umiddelbart efter hendes afgang fra showet blev hun diagnosticeret med en inflammatorisk tilstand kaldet epiglottis, der krævede øjeblikkelig operation. Ifølge Mayo Clinic er epiglottis en « potentielt livstruende tilstand, der opstår, når epiglottis – et lille brusk ‘låg’, der dækker din luftrør – svulmer op og blokerer luftstrømmen ind i lungerne. »

Før Mai blev diagnosticeret, oplevede hun et skræmmende øjeblik. Mais forlovede, fortalte rapperen Jeezy Side seks« Hun vågnede en morgen og rejste sig foran mig, og jeg rejste mig og gik bag hende, og jeg så hende, og hun kunne ikke trække vejret. Jeg greb hende straks og førte hende til skadestuen … de fandt noget , men de vidste det ikke. « 

Efter operationen gav Mai en opdatering om status for, hvordan tingene gik. « Jeg kunne aldrig forestille mig nogensinde at skulle skrive dette, men jeg klarede det sikkert ud af min akutte operation, » skrev hun på Instagram. « Jeg vil være evigt taknemmelig over for Dr. Nasseri, der identificerede min potentielt livstruende tilstand. Det, der simpelthen startede som ondt i halsen, havde uden at have vidst mig en farlig infektion, der allerede lukkede mindst 60% af min luftvej og resulterede i halsabscess. der spredte sig i løbet af 3 dage.  » Bliv ved med at rulle for at finde ud af, hvad Jeannie Mais forlovede Jeezy havde at sige om hendes helbredelsesproces.

Jeezy er i frygt for Jeannie Mai efter operationen

Taler til Mennesker, Fortalte Jeezy bladet, at det var « så svært » for Jeannie Mai at holde op Dans med stjernerne på grund af den ekstreme mængde arbejde hun lagde i. Parret havde en samtale om situationen, og han sagde: « Jeg var nødt til at fortælle hende, ‘Dit liv kommer først.’ Hun er ikke quitter – hun er en vinder. Jeg er glad for, at hun er på mit hold, fordi hun ikke holder op. Jeg er bare glad for, at hun er tilbage i fuld styrke og klar til at tage verden igen. « 

Med hensyn til hvordan hun kommer sig, pralede Jeezy: « Hun er omkring 180 procent. Hun er meget stærk. Hun er frygtløs. » Mens det forlovede par endnu ikke har giftet sig, bemærkede rapperen, at « jeg synes, det gik okay! » med « i sygdom og sundhed » del af deres kommende løfter.

Jeannie Mai optræder i sæson 29-finalen af Dans med stjernerne, Pakningen rapporteret. Seerne bliver nødt til at vente med at se, om hun vil deltage i dans. Mai gjorde også en overraskende optræden den 19. november 2020, episode af Den rigtige og gav fans nogle gode nyheder. Fordi hun var i stemmestøtte, brugte hun cue-kort til at kommunikere. Co-vært Spurgte Garcelle Beauvais Mai hvis hun vidste, hvornår hun kunne vende tilbage til Den rigtige. Jeannie Mai svarede: « Jeg har lov til at vende tilbage i næste uge, og jeg kan ikke vente !! Har hvilet min stemme og krop, så jeg er klar !! »

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui