Home Music Sandheden om FKA-kvistesag mod Shia LaBeouf

Sandheden om FKA-kvistesag mod Shia LaBeouf

77
0

Kunstner FKA Twigs (født Tahliah Debrett Barnett) anlagde sag mod ekskæresten Shai LaBeouf, der anklagede skuespilleren for « seksuelt batteri, overfald og påføring af følelsesmæssig nød » i Los Angeles højesteret den 11. december 2020 ifølge New York Times.

Retssagen fra FKA Twigs er fuld af chokerende beskyldninger mod filmstjernen. Tøj hævder, at LaBeouf « bevidst » gav musikeren en seksuelt overført sygdom ud over at påføre « ubarmhjertigt misbrug » til Twigs, som han mødte under filmen Skat dreng. Hun afslørede, at han ville « klemme eller gribe hende til et knudepunkt » i hele deres forhold, og han overbeviste hende om at flytte ind hos ham, selvom hendes karriere var i London.

”Det jeg gik igennem med Shia var det værste, jeg nogensinde har været igennem i hele mit liv,” sagde hun i retssagen. « Jeg tror ikke, at folk nogensinde ville tro, at det ville ske med mig. Men jeg tror, ​​det er sagen. Det kan ske for enhver. »

Efter at have været skuespilleren i mindre end et år besluttede hun at indbringe sagen. ”Jeg vil gerne være i stand til at øge bevidstheden om den taktik, som misbrugere bruger til at kontrollere dig og fjerne dit bureau,” forklarede hun. Bliv ved med at rulle for at få flere oplysninger om hendes retssag mod LaBeouf.

Hvad afslørede retssagen om Shia LaBeouf og FKA Twigs ‘forhold?

En af de mange hændelser, der er beskrevet i retssagen, inkluderer en tid, hvor Shai LaBeouf angiveligt fjernede sikkerhedsselen, mens han kørte hensynsløs og « truede[ed] at gå ned, medmindre hun påstod sin kærlighed til ham, « ifølge New York Times. Når bilen først stoppede, forsøgte FKA Twigs at forlade, men LaBeouf angreb angiveligt hende og tvang hende tilbage i køretøjet. De vendte tilbage fra en tur til ørkenen, hvor kunstneren en morgen vågnede op til LaBeouf og kvalt hende.

Hun forklarede til stikkontakten, at hun ikke gik til politiet i frygt for, at hun ikke ville blive taget alvorligt, og at tale ud ville skade hendes karriere. Selvom hun på det tidspunkt ønskede at udtale sig: « Jeg tænkte bare ved mig selv, ingen vil nogensinde tro mig, » sagde hun i et interview til retssagen. « Jeg er ukonventionel. Og jeg er en farvet person, der er en kvinde. »

Når hun endelig fik modet til at rejse, tog det hende flere forsøg på at flygte fra LaBeoufs påståede vrede. ”Hele tiden, jeg var sammen med ham, kunne jeg have købt mig en forretningsflybillet tilbage til mit fire-etagers rækkehus i Hackney,” i London, sagde Twigs. Imidlertid tilføjede hun: « Han bragte mig så lavt, under mig selv, at ideen om at forlade ham og skulle arbejde igen, bare virket umulig. »

Shia LaBeouf har en historie med farlig opførsel

Dette er ikke første gang Shai LaBeouf blev beskyldt for en sådan adfærd. Eks-kæreste Karolyn Pho skitserede en hændelse i retssagen, der blev indgivet af FKA Twigs, da LaBeouf « beruset hængende på en seng og hovedstødt hende, nok til at hun blødte, » pr. New York Times. I 2015 blev LaBeouf også fanget på kamera og skændte med sin daværende kæreste Mia Goth og sagde: « Dette er den slags ting, der gør en person voldelig. »

LaBeouf reagerede på beskyldningerne i en mailudveksling med Det New York Times og hævder, « mange af disse beskyldninger er ikke sande », men han mener, at de kvinder, han er såret, skulle have « muligheden for at fremsende deres udsagn offentligt og acceptere ansvar for de ting, jeg har gjort. » Han afslørede, at han var « et ædru medlem af et 12-trins program » og i terapi delte han: « Jeg er ikke helbredt for min PTSD og alkoholisme, men jeg er forpligtet til at gøre det, jeg har brug for, for at komme mig, og jeg vil altid vær ked af de mennesker, som jeg måske har skadet undervejs. « 

Hvad angår retssagen, som hans eks indgav, sagde han: « Jeg er ikke i stand til at fortælle nogen, hvordan min opførsel fik dem til at føle sig. » Han fortsatte: « Jeg har ingen undskyldninger for min alkoholisme eller aggression, kun rationaliseringer. Jeg har været voldelig over for mig selv og alle omkring mig i årevis. Jeg har en historie med at skade de nærmeste mennesker. Jeg skammer mig over den historie og jeg er ked af dem, jeg har såret. Der er intet andet, jeg virkelig kan sige. « 

Hvis du eller nogen, du kender, har at gøre med vold i hjemmet, kan du ringe til den nationale hotline for vold i hjemmet på 1-800-799-7233 eller TTY 1-800-787-3224. Du kan også finde flere oplysninger, ressourcer og support på www.thehotline.org.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui