Home Music Sandheden om Dolly Parton og Billy Ray Cyrus ‘forhold

Sandheden om Dolly Parton og Billy Ray Cyrus ‘forhold

432
0

Det er svært ikke at tænke på musikikonet Dolly Parton som et faktisk medlem af sanger Billy Ray Cyrus ‘familie. De to countrymusikstjerner er vokset så tæt gennem årene, at mange fans mener, at de to er egentlige slægtninge. Faktisk krediterer Cyrus endda Parton for hans succes. I 2016 fortalte han Tættere ugentligt, « Jeg elsker Dolly. Jeg ville sandsynligvis ikke gøre det, jeg laver uden hende. »

Cyrus understregede, at Parton har været der for ham siden begyndelsen. « Husk, hun var der i 1992, da jeg gik fra at bo i min Chevy Beretta til at indspille mit første album. Ret snart efter åbnede jeg hendes shows! Hun sendte et brev til mit påklædningsværelse, og vi bandt bare fra det natten videre. « 

Parton elsker på sin side Cyrus på samme måde. Da Cyrus dukkede op I DAG i november 2020 optog Parton en videobesked om støtte til sin gode ven. Hun sagde, « Jeg ville ønske, at jeg kunne have været der sammen med dig i dag, men jeg havde bestemt en sjov tid med at synge en duet med dig på mit Holly Dolly-julealbum og også synge med Miley. »

Parton henviser naturligvis til Miley Cyrus, Billy Rays datter. Og for de af jer, der ikke så på Hannah Montana vokser op, Parton er også Mileys gudmor. Dette kan være en anden grund til, at fans mener, at Parton og Billy Ray er beslægtede. Alligevel var det ironisk nok et romantisk rygte mellem Parton og « Achy Breaky Heart » sanger, der bragte de to sammen.

Dolly Parton og Billy Ray Cyrus var engang romantisk forbundet

Countrylegender Dolly Parton og Billy Ray Cyrus er måske næsten familie nu, men på et tidspunkt var der et romantisk rygte mellem de to. Cyrus siger, at rygtet begyndte, da han var åbningsakten til Parton efter succesen med hans hit sang « Achy Breaky Heart. » Han mindede om at Tættere ugentligt, « Da jeg var på hendes turné, var der en overskrift om, at hun og jeg var romantisk involveret. »

Selvfølgelig var « Jolene » -sangeren super sej over det hele. Cyrus forklarede, « Min manager tog mig for at møde hende for første gang, og jeg sagde: ‘Jeg er så ked af det.’ Dolly så mig lige i øjnene og sagde: ‘Skat, det sælger ikke plader!’ « Han tilføjede, at disse kloge ord fra Parton viste sig at være sande, fordi Cyrus ‘første album Nogle gav alt forblev nr. 1 på hitlisterne i flere uger.

Alligevel har de to altid kun været venner. Cyrus har været gift med Miley Cyrus ‘mor, Tish Cyrus i årevis, og Parton har været sammen med hendes husbond Carl Dean i mere end 50 år! Parton synes dog stadig at elske at få Cyrus til at rødme den dag i dag. Da Cyrus var på I DAG i november 2020 sendte Parton ham en videomeddelelse, der sagde « Selvfølgelig ved du, at jeg er forelsket i dig. »

Overlad det til Parton at stjæle showet! Romantik rygter til side, disse to har en masse historie og et livslangt venskab, der synes sjældent for showbiz.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui