Home Music Sådan blev Olivia Rodrigo sådan en stor stjerne natten over

Sådan blev Olivia Rodrigo sådan en stor stjerne natten over

215
0

Olivia Rodrigo flyver til toppen af ​​hitlister overalt. Hendes debut 2021 single « Driver’s License » er en af ​​de mest spillede sange lige nu og med god grund. Hvem elsker ikke en smukt melankolsk, trist pigesang?

Den californiske indfødte delte selv sangens oprindelse under sit interview i januar 2021 med Zane Lowe på Apple Music, ifølge E! Nyheder, som tilsyneladende er lige så trist som den egentlige sang.

”Jeg var som at køre rundt i mit kvarter og faktisk lytte til virkelig triste sange og som at græde i bilen,” tilstod teenageren. « Og jeg kom hjem og var som: ‘Måske skriver jeg en sang om dette, som at græde i bilen.’ Så jeg satte mig bare ved mit klaver og plukkede nogle akkorder ud, som jeg kunne lide. « 

For mange mennesker er Olivia Rodrigo en succes om natten, men der er meget mere i hendes historie. Bliv ved med at rulle efter sangers baggrund.

Olivia Rodrigo modtog et co-underskrift fra Taylor Swift

For mange Disney-fans er Olivia Rodrigo et velkendt ansigt. Den 17-årige startede på Disney Channel som Paige Olvera i Bizaardvark, men de fleste genkender hende fra Disney + -serien High School Musical: Musical: The Series, som havde premiere i november 2020, hvor hun spiller Nini Salazar-Roberts.

Mens han handlede, begyndte Rodrigo at demonstrere sine musikalske færdigheder ved at skrive sine egne sange til showet. Ifølge Travlhed, skrev den unge stjerne « All I Want » og « Just a Moment » sammen med sin co-star Joshua Basset. Så rigtige fans vidste, at succesen med « kørekort » var næsten garanteret. Det, der virkelig skubbede sangen foran flere musikelskere, var dog medtegnet fra Taylor Swift, dronningen af ​​triste pigesange.

Den 8. januar 2021 tog Rodrigo til sit Instagram for at sende et billede af sin sang i top 3-sangene på det amerikanske iTunes-diagram under T. Swifts « det er tid til at gå » og « lige hvor du forlod mig » fra hende seneste album altid. I kommentarfeltet skrev popstjernen: « Jeg siger, det er min baby, og jeg er virkelig stolt. » Kommentaren har nu mere end 500.000 likes. Og hvordan reagerede den stigende teenagerstjerne? Med en TikTok-video selvfølgelig.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui