Home royals Prins Harry onthult het moment dat hij het wist

Prins Harry onthult het moment dat hij het wist

111
0

Gezien het overschot aan nieuws over Prins Harry en Meghan Markle tegenwoordig, is het moeilijk om een ​​tijd te herinneren dat ze geen krantenkoppen haalden. Dat gezegd hebbende, ze zijn niet echt super lang samen geweest, vooral in vergelijking met de lange gevangenis die prins William en Kate Middleton in de vroege jaren 00 hadden ontmoet en in 2011 zijn getrouwd.

Harry en Meghan ontmoetten elkaar op een blinde date in 2016 in Soho House’s Dean Street Townhouse in Londen, pr Harper’s Bazaar. Hoewel hun relatie snel verliep, verliep de eerste date niet helemaal soepel volgens een fragment uit het boek Vind vrijheid (door Entertainment vanavond). ‘… Harry besefte al snel dat het indruk maken op Meghan moeilijker zou zijn dan haar alleen maar een grote glimlach te geven.’

Harry zei naar eigen zeggen tegen zichzelf: « Ik moet mijn spel hier uploaden » per. Het boek (via Dagelijkse mail). En blijkbaar deed hij dat toen ze naar verluidt de volgende avond aten. Na twee nachten achter elkaar in Soho House te hebben gegeten, schakelden ze de boel een beetje om en genoten van een avond in het huisje van Prins Harry in Kensington Palace. Zes weken na de bijeenkomst reisde het echtpaar naar Botswana. Drie maanden na hun relatie was Harry de eerste die ‘ik hou van je’ zei, zoals Meghan tegen hem zei. Vanaf dat moment ging hun relatie vooruit.

In november 2017 kondigden ze hun verloving aan – anderhalf jaar na de bijeenkomst. Het echtpaar trouwde in mei 2018 en verwelkomde hun zoon, Archie, in mei 2019. Ondanks een paar eerste date-zenuwen klikten ze blijkbaar vrijwel meteen, maar wanneer wisten ze dat hun romance de juiste deal was?

Op de tweede date werd prins Harry geslagen

Binnen 24 uur van een eerste date naar een tweede date gaan, is een duidelijk teken dat datum nummer één redelijk goed is verlopen. De tweede date van prins Harry en Meghan Markle was blijkbaar de meest centrale in hun vroege gevangenschap. Volgens een uittreksel van Om vrijheid te vindenvond de tweede date van het echtpaar ook plaats in Dean Street Townhouse.

Blijkbaar ‘Harry wist dat ze op dat moment samen zouden zijn’, per. Het boek (via Mensen). Naar verluidt geloofde de koning dat Pak actrice ‘vinkte elke doos aan’. Een vriend van het paar beweerde: ‘Bijna onmiddellijk waren ze bijna geobsedeerd door elkaar’, wat goed klinkt, aangezien ze al vroeg in hun relatie behoorlijk serieus werden.

Toch was de relatie van Harry en Meghan eigenlijk niet meteen super publiek. In plaats daarvan namen ze de tijd om elkaar privé te leren kennen, ze hielden het liever geheim totdat ze er meer vertrouwen in hadden dat ze samen een toekomst hadden. Tijdens een 2017 Vanity Fair Interview Meghan zei: « We zijn twee mensen die echt gelukkig en verliefd zijn. We waren ongeveer zes maanden erg stil voordat het nieuws werd en ik werkte al die tijd en het enige dat veranderde was de perceptie van mensen.  »

De actrice bleef volhouden dat « [n]iets over [her] veranderd, « eraan toevoegend », ik ben nog steeds dezelfde persoon die ik ben en ik heb mezelf nooit gedefinieerd door mijn relatie. « 

Prins Harry had meteen Meghan Markle’s rug

Hoewel Prins Harry en Meghan Markle voor het eerst besloten om hun relatie stil te houden, kwam het woord uiteindelijk naar buiten met veel media die over hun relatie rapporteerden. Helaas waren ze niet allemaal gunstig of zelfs eerlijk. Als gevolg hiervan voelde Harry zich genoodzaakt om op te staan ​​en ter verdediging te spreken, en noemde hij Meghan officieel zijn ‘vriendin’ in een verklaring van november 2016, die hij deelde via zijn communicatiesecretaris.

De verklaring erkende dat Harry « zich ervan bewust was dat er een grote nieuwsgierigheid is naar zijn privacy », eraan toevoegend dat hij « hier nooit een goede tijd mee heeft gehad ». Het benadrukte dat hij « zelden formele actie ondernam voor de zeer regelmatige publicatie van fictieve verhalen die over hem waren geschreven ». Hij vond echter dat de media te ver gingen met opmerkingen over Meghan en beweerde dat ze ‘was blootgesteld aan een golf van misbruik en pesterijen’.

De verklaring merkte op: « Een deel hiervan is zeer openbaar geweest – het uitstrijkje op de voorpagina van een nationale krant; de raciale ondertoon van commentaar; en het directe seksisme en racisme van trollen van sociale media en commentaren op webartikelen. » Bovendien was Harry « bezorgd over de veiligheid van mevrouw Markle en is hij diep teleurgesteld dat hij haar niet heeft kunnen beschermen ». Hij legde de verklaring af in de hoop ‘verdere schade’ te voorkomen.

De zeer openbare verklaring was een ander teken dat hij lange tijd in de relatie was. Het is niet zo conventioneel romantisch als een etentje, maar Harry maakte duidelijk dat hij een toekomst met Meghan wilde.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui