Home royals Lichaamstaalexpert onthult hoe Kate Middleton echt over Rose Hanbury denkt

Lichaamstaalexpert onthult hoe Kate Middleton echt over Rose Hanbury denkt

397
0

Prins William en Kate Middleton lijken in het echte leven een avontuur te beleven dankzij het feit dat de royals die in de rij staan ​​om koning en koningin van Engeland te worden, een weelderig leven genieten en proberen de wereld een betere plek te maken plaats en hebben drie schattige kinderen ter wereld verwelkomd. Het blijkt echter dat het allemaal niet goed gaat als het gaat om hun huwelijk om een ​​van de redenen waarom William’s ouders, prins Charles en prinses Diana, zijn gescheiden: een affaire.

Begin 2019 begonnen geruchten de ronde te doen dat William Kate bedrogen zou hebben met zijn goede vriend Rose Hanbury, de mars in Cholmondeley. Rose is ook een getrouwde vrouw. Haar man is David, de zevende markies van Cholmondeley en een filmmaker die bekend staat als David Rocksavage, en samen hebben ze drie kinderen. Stad land.

Hoewel « Kate en William dit soort lelijke geruchten over het algemeen negeren », aldus een insider die sprak Hollywood Life in april 2019, « deze heeft ze echt geschud. … Het gerucht is zo lelijk en zo vals dat ze het niet zomaar konden negeren. »

Hoewel het moeilijk is om precies te weten wat er zich achter gesloten deuren afspeelt, gaven Carole Lieberman, MD en Beverly Hills-psychiater Nicki Swift haar exclusieve deskundige mening over wat er werkelijk aan de hand is met Kate en William.

Rose Hanbury heeft mogelijk een spel voor William gemaakt toen Kate zwanger was

Hoewel we misschien nooit weten wat er is gebeurd (of niet is gebeurd) tussen Prins William en Rose Hanbury, gaf Beverly Hills-psychiater en MD Carole Lieberman Nicki Swift enig inzicht in wat de schandalige situatie had kunnen veroorzaken.

Lieberman legt uit: ‘Wat waarschijnlijk is gebeurd, is dat Rose een toneelstuk voor William maakte toen Kate zwanger was’, en dat is een tijd waarin ‘[h]Usbands zijn vaak behoorlijk kwetsbaar. ‘Waarom? Lieberman zegt dat er meestal minder seks is uit angst om de baby in de baarmoeder te schaden, en omdat de man zijn zwangere vrouw als’ moeder ‘ziet, en daarom’ is gestopt bij het taboe van een man die seks heeft met zijn eigen moeder. ‘

Lieberman beweert echter dat « William zou hebben beseft voordat het te ver ging dat Rose een mindere kwaliteitsversie van Kate is – niet zo mooi of elegant, niet zo goed gefundeerd of het karakter van de sterren, niet zo speels en niet zo liefdevol een moeder of vrouw. « Hierdoor zou de toekomstige koning » Kate niet hebben ingeruild voor Rose. « 

Wat Rose zelf betreft, vindt Lieberman dat ze « minder gelukkig is met haar huwelijk vanwege het leeftijdsverschil » – David, geboren in 1960, is 24 jaar ouder dan Rose, geboren in 1984 – « en omdat ze eenzaam is , met haar man is zo vaak weg. « 

Hoewel het de koninklijke kijkers genoeg te overwinnen geeft, is dat niet alles wat Lieberman heeft opgemerkt na deze bedriegende controverse.

Dingen zijn drastisch veranderd tussen Kate Middleton en Rose Hanbury

Wat vindt Kate Middleton tegenwoordig van Rose Hanbury? Volgens Carole Lieberman, MD en Beverly Hills-psychiater is de stemming tussen de koninklijke en haar (voormalige?) Vriend min of meer wat je zou verwachten.

Toen Kate en prins William – ook de man in het midden van de vermeende ontrouw – opdaagden voor een dienst, die ook Rose Hanbury en haar man, David, bijwoonden, hadden de hertog en hertogin van Cambridge ‘opgewekte glimlachen en houdingen’, die weerspiegelen de uitdaging om op dezelfde plek te zijn, nadat je Rose en haar man hebt willen vermijden ‘, aldus Lieberman. Kun je ongemakkelijk zeggen ?!

Ondanks de ongemakkelijke situatie, vertelt Lieberman Nicki Swift dat « Kate en William eruit zien [have been] proberen plezier te hebben. ‘Hetzelfde kan niet worden gezegd van Rose en David. Lieberman merkt op dat'[i]In de foto’s die vóór de vermeende affaire zijn genomen, lijken Kate en Rose het erg goed met elkaar te vinden – en zien ze er zelfs opmerkelijk veel uit in hun trekken en kleding. Maar op de recente foto’s van de dienst zien Rose en haar man er slechter uit door slijtage. Ze lijken allebei minstens 10 jaar oud te zijn, waarschijnlijk van de geruchten die hen toen ruzie maakten, en Rose ziet er verdrietig en boos uit. « 

Hoe eng het ook klinkt als het gaat om de vriendschap van Kate en Rose en het huwelijk van Rose en David, hopelijk kunnen degenen die betrokken zijn bij deze ongelukkige sage, corrigeren, genezen en verder gaan.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui