Home News Kandidaten David Letterman siger vil ‘miste det stort’

Kandidaten David Letterman siger vil ‘miste det stort’

60
0

Sen vært David Letterman er ikke fremmed, når det kommer til at forsøge at forudsige resultatet af et præsidentvalg. Som nogle måske husker, gik den berømte komiker tilbage i 2016 med optegnelsen, at han mente, at den daværende republikanske kandidat Donald Trump « ikke havde en chance i helvede » for at vinde valget, ifølge Hollywood Reporter. Da det viste sig, var han død forkert.

Den forkerte forudsigelse har ikke forhindret Letterman i igen at placere sit ordsprog på, hvem han mener vil « miste det stort » denne gang. I løbet af en 2. november 2020, interview med Grib, stjernen erklærede med sikkerhed og tillid, at han troede, at denne kandidat ville tage et stort fedt L i 2020. ”Jeg tror, ​​han vil miste det stort, og det vil være en lettelse for ethvert levende væsen i dette land, uanset om de er klar over det nu eller ikke. Det vil bestemt være en lettelse for mig og min familie, og jeg tror generelt befolkningen, « teorerede han. Letterman fordoblede sig derefter og indrømmede, at selvom han havde taget fejl tidligere, er han nu mere selvsikker end nogensinde Trump vil tabe. ”Jeg tror ikke, jeg tager fejl denne gang,” sagde han.

Men har Letterman altid ikke lide præsidenten? Eller er dette biproduktet af et nyt oksekød? Fortsæt læsning efter springet for at finde ud af det.

David Letterman beklager at have interviewet Donald Trump

Ifølge David Letterman havde han ingen idé om, hvilken slags mand præsident Donald Trump var, før efter at han tiltrådte i januar 2017. Nu ser han tilbage på, da han interviewede Trump med beklagelse. « Jeg havde ingen følelse af, at han var den sjældne b ******, som han blev forvandlet til, » indrømmede Letterman under et optræden i juni 2019 på Priser Chatter podcast.

Letterman er også meget opmærksom på, at klager ikke vil gøre meget for at forbedre situationen. « Jeg er træt af at kritisere præsidenten. Jeg er træt af at kritisere administrationen. Jeg er træt af stønn og hånd-vridning, » begrundede han. « Jeg synes, denne mand er en mobber, og mobbere skræmmer folk. Men bare ved at stemme, tror jeg, det vil være slutningen på det. Så tror jeg, den virkelige sjov begynder – at se, hvad der viser sig, når dette job er taget ud fra under ham. « 

Uanset om Lettermans forudsigelse viser sig at være korrekt, skal det ses med denne skrivning. Men hej, måske hvis han har ret, kan han starte måneskin som en spåmand eller endda implementere psykiske læsningssegmenter i Netflix’s Min næste gæst behøver ingen introduktion med David Letterman.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui