Home Music Jeremih taler om nær dødsoplevelse med COVID-19

Jeremih taler om nær dødsoplevelse med COVID-19

51
0

At have en næsten dødsoplevelse er en ting, der kan ændre dit liv. Efter R & B-sanger Jeremihs livstruende COVID-19-kamp kalder sangeren sig selv et « levende, gående vidnesbyrd. » I november 2020 blev den sanger fødte Jeremy Felton indlagt på grund af virussen på Northwestern Memorial Hospital i Chicago, hvor han kæmpede for sit liv på intensivafdelingen midt i helbredskomplikationer pr. TMZ. Efter nyheden om hans indlæggelse oversvømmede celebs sociale medier med støtte og bønner til indfødte i Chicago. Chance Rapperen delte en inderlig tweet, skriver: « Vær venlig at hvis du kan tage et øjeblik til at bede for min ven Jeremih, han er som en bror for mig, og han er syg lige nu. Jeg tror på Jesu helbredende kraft, så hvis du kan for mig, vær venlig at bede over ham. « 

I december 2020 blev Jeremih løsladt fra hospitalet og sagde, at han kom sig hjemme, pr Deadline. Jeremih informerede sine fans om hans tilstand den 9. december 2020, tweeting, « TAK GUD IM FORTSAT HER, TAK YA’LL FOR THE [prayer hands emoji] UP #imbackkkk. «  » Oui « crooner delte en erklæring, hvor han takkede lægerne og sygeplejerskerne, der tog sig af ham, mens han blev indlagt. Mens han er i bedring efter indlæggelse, taler Jeremih om sin næsten dødsoplevelse med COVID-19. Læs videre for at finde ud af mere om hans opadgående kamp med coronavirus.

Jeremih stod over for alvorlige symptomer under indlæggelse af COVID-19

Jeremih er klar til at åbne op for sine oplevelser med den livstruende COVID-19-virus. R & B-kunstneren minder om sin kamp med coronavirus i en 15. december 2020-episode af Sway’s Univers. Under det fælles interview med Chance The Rapper for at promovere to nye numre fra deres ferieprojekt, Returneringen, talte sangeren om hans fremskridt efter hans løsladelse fra hospitalet.

”Jeg var virkelig dårligt i de sidste halvanden måned, hvor jeg var derinde … Jeg kan ikke engang huske den dag, jeg gik derinde, sådan var det rodet,” sagde Jeremih. « Jeg havde røret nede i halsen i omkring en og en halv uge … Jeg var virkelig som i en drøm … Jeg vågnede to gange, og det eneste jeg husker bare at se, var et hvidt lys. »

Jeremih udviklede også « multipelt inflammatorisk syndrom », en sjælden bivirkning af COVID-19. Han huskede også at lære at gå og spise igen efter hans løsladelse fra ICU. Mens han ikke husker meget under sin tid på hospitalet, siger sangeren, at han havde meget tid til at reflektere, mens han var på hospitalet. « Uanset hvad jeg har gjort før, nu skal jeg gøre det til 10. magt, fordi der er en grund til, at jeg stadig er her, » sagde Jeremih. « Jeg fik min stemme igen, lærte at gå igen, nu skal jeg lære at løbe og bryde et træk som [Chris Brown] »Her ønsker jeg Jeremih det bedste på sin vej til bedring.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui