Home Movies Jeffrey Tambor taler ud i første interview, siden han blev ramt af...

Jeffrey Tambor taler ud i første interview, siden han blev ramt af beskyldninger om seksuel chikane

58
0

Jeffrey Tambor har noget at sige.

I et interview med Hollywood Reporter den 73-årige skuespiller blev offentliggjort mandag den 7. maj 2018, talte imod de anklager om seksuel chikane, han står overfor i de seneste måneder. Indrømmer, at han ikke altid opførte sig godt på sættet, Tambor, der blev fyret fra hit Amazon-serien Gennemsigtig tre måneder efter, at kravene blev offentliggjort, benægter at have seksuelt chikaneret enten sin tidligere assistent, Van Barnes, eller skuespillerinde Trace Lysette. ”Jeg vil ikke karakterisere dem,” sagde han og henviste til sine handlinger over for sine anklagere, nærmere bestemt Barnes. « Det, jeg sagde, var, at hun var en utilfredse assistent. Jeg synes, det var generøst af mig. Jeg bestred hendes beretning. Jeg rejste til tider nogle gange, jeg var tålmodig til tider, der var tidspunkter, hvor jeg var taktløs. Men hvad angår de andre ting, absolut ikke. « 

Tambor forklarede, at hans opførsel til dels skyldtes hans konstante bekymring for at spille den transseksuelle karakter Maura Pfefferman som en cisgender mand, noget som angiveligt forstyrrede nogle medlemmer af det transseksuelle samfund. ”Jeg kørte mig selv og mine kammerater gale,” delte Tambor. ”Linier blev sløret. Jeg var vanskelig. Jeg var slem. Jeg råbte af [Transparent creator Jill Soloway] – hun fortalte mig for nylig, at hun var bange for mig. Råbte jeg det vidunderlige [executive producer] Bridget Bedard foran alle. Jeg fik hende til at græde. Og jeg undskyldte, og alt, men stadig råbte jeg på hende. Assisterende direktører. Jeg var uhøflig over for min assistent. Jeg var lun. Nogle gange talte jeg overhovedet ikke. « 

« Og det er her læseren siger: ‘Så hvad?’ Ved du? « Du kommer ind fra Palisades, du kører ind, du får en god løncheck, du får spillet en af ​​de bedste roller i verden. Så hvad, » sagde Tamor, der hævdede, at skriveproducenten Tro Soloway havde oprindeligt givet udtryk for støtte til ham midt i anklagerne. « Men jeg var bange, fordi jeg var en cisgender han, der spillede Maura Pfefferman. Og hele min ting var: ‘Gør jeg det rigtigt? Gør jeg det rigtigt? Gør jeg det rigtigt?’ Til det punkt, at jeg bekymrede mig selv ihjel. « 

Siden han blev ramt af beskyldningerne, fortalte Tambor THR at han er mere opmærksom på, hvordan hans handlinger kan fortolkes. « Det har allerede ændret min opførsel på sæt. Bare gå ind her i dag, ind i denne cafe, havde jeg ikke set ejeren på længe. Jeg mener, klemmer du? Klemmer du ikke? Når du ser fans … , » han sagde. « Ved du, hvad jeg føler? Mere tilstedeværende. Alt er bare klarere for mig. »

Som Deadline havde tidligere rapporteret, blev Tambor beskyldt for seksuel chikane i november 2017. Hans tidligere assistent Barnes hævdede, at Tambor havde foreslået hende, famlet hende og fremsat ubehagelige kommentarer til hende. Hun hævdede også, at Tambor havde truet med at slå hende med en retssag, hvis hun talte om hans påståede opførsel. I et interview med Megyn Kelly hævdede Barnes senere, at Tambor engang så på hende sove nøgen (en påstand, som Tambor voldeligt benægtede i hans THR interview).

Tambor benægtede på det tidspunkt beskyldningerne og sagde til dels: ”Jeg afviser og heftigt og benægter enhver benyttelse og påstand om, at jeg nogensinde har været involveret i nogen forkert opførsel over for denne person eller enhver anden person, jeg nogensinde har arbejdet med. er forfærdet og bekymret over denne grundløse påstand. « 

Skuespillerinde Lisette beskyldte også Tambor for seksuelt at chikanere hende, da hun engang fortalte hende, at han ville ”angribe [her] seksuelt « da hun ankom i sæt i shorts og en afslørende top. Lisette hævdede også, at Tambor var blevet fysisk med hende. » Han kom tæt på, satte sine blotte fødder oven på mig, så jeg ikke kunne bevæge sig, lænede hans krop mod mig , og begyndte hurtige, diskrete trækker frem og tilbage mod min krop, « sagde hun. » Jeg følte hans penis på min hofte gennem hans tynde pyjamas. « 

Kort efter, at Lisettes påstande blev offentliggjort, frigav Tambor en erklæring og sagde: « Jeg er dybt ked af, om nogen af ​​mine handlinger nogensinde blev misfortolket af nogen som seksuelt aggressiv, eller hvis jeg nogensinde fornærmet eller skadet nogen. Men faktum er, for alle mine mangler, jeg er ikke et rovdyr, og tanken om, at nogen kan se mig på den måde, er mere bekymrende end jeg kan udtrykke. « 

Tilsyneladende forsvar af Tambor, en uidentificeret Gennemsigtig sagde producenten (via THR), « Det er virkelig løs, » tilføjende, « Alle opfører sig på en sensuel måde, fordi det er et show om sex. Alle siger ting som ‘Du er så varm, åh herregud. Jeg havde en drøm om dig i går aftes ‘. »

Selvom Tambor måske har mistet sit job på Gennemsigtig, blev han bekræftet med at stjerne i den femte sæson af Arresteret udvikling, der får premiere den 29. maj 2018.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui