Home Movies Inde i Tiffany Haddish og Common’s forhold

Inde i Tiffany Haddish og Common’s forhold

61
0

Tiffany Haddish og Common er officielt en vare! I april 2020 Som en chef stjerne syntes at bekræfte, at hun dating med Selma skuespiller (rigtigt navn Lonnie Rashid Lynn Jr.) efter hans split fra CNN-korrespondent Angela Rye. Imidlertid kom duoen faktisk aldrig ud og sagde, at de var et par på trods af, at Haddish havde gjort det klart, at hun var klar til at finde Mr. Right i 2020.

”Den, der kan lide mig, holler,” fortalte Haddish Folk nu i januar 2020. Hun lagde derefter nogle krav til sin fremtidige fella og sagde: ”Sørg for, at din kredit er rigtig. [Make sure] du har ikke en hel flok børn. Hvis du har børn, skal de allerede være vokset. Jeg behøver ikke at lære dem, hvordan man vasker tøj, hvordan man renser deres værelse eller ikke noget lignende. ”

Det Piger tur skuespiller bemærkede, at den, der ville fange sit hjerte « behov[s] at være en voksen mand, « tilføjede, » Du skal være en fuld mand – ikke bo sammen med din mor, medmindre hun er syg, og du tager sig af hende. Jeg vil have en rigtig mand, der fik sin egen virksomhed i gang, og hans egen karriere foregår. Og ikke brug for mig for intet andet end kammeratskab, et øre at lytte til og lidt god tid. « 

Tilsyneladende passer Common den regning, fordi det lyder som om disse to har fundet en romantik, der passer perfekt til hende.

Tiffany Haddish og Common tilsluttet en dating app

Tiffany Haddish og Common mødtes først i sættet af 2019’erne Køkkenet. Skuespillerinden forklarede i et interview i juli 2020 med Steve-O’s Wild Ride podcast, at de « blev venner » på det tidspunkt, men der « var ikke noget seksuelt eller noget lignende » der foregik mellem dem, fordi [her] øjne blev sat på noget andet. « Efter at parret gik på en virtuel Bumble-date, blomstrede deres forhold, » ifølge Mennesker. Nu er Haddish villig til at bekræfte offentligt, at hun er « i et forhold » med Common. Hun sagde endda til Steve-O: « Dette er det bedste forhold, jeg nogensinde har været i, – slå på træ! »

”Jeg føler mig mere tillid til mig, og det er ikke ham, der gør det,” fortsatte hun mens hun diskuterede det faktum, at hun tabte sig og barberede sit hoved, mens hun var sammen med Common. ”Ja, vi er tvillinger nu,” bemærkede hun spøgtigt og henviste til deres matchende hårløse hoveder.

« Jeg er bare meget gladere, og det er som at vide, at jeg har nogen, der holder af mig, der virkelig har min ryg. Det ser ud til, at han gør det alligevel, » tilføjede Haddish. « Og jeg elsker det. Jeg elsker ham. » Aww!

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui