Home News Inde i Kathie Lee Giffords hjerteskærende sidste møde med Regis Philbin

Inde i Kathie Lee Giffords hjerteskærende sidste møde med Regis Philbin

45
0

Den 24. juli 2020 døde tv-legenden Regis Philbin af naturlige årsager i en alder af 88 år, fortalte hans familie Mennesker i en erklæring. « Hans familie og venner er evigt taknemmelige for den tid, vi fik til at tilbringe med ham – for hans varme, hans legendariske sans for humor og hans enestående evne til at gøre hver dag til noget værd at tale om, » sagde Philbin-familien. « Vi takker hans fans og beundrere for deres utrolige støtte i løbet af hans 60-årige karriere. »

Fra 1985 til 2000 erobrede Philbin og Kathie Lee Gifford publikum hver morgen på deres show, Direkte! Med Regis og Kathie Lee. Seerne nød ikke kun deres sjove skænderi, men de to dannede et stærkt bånd og utroligt venskab, som varede i 35 år.

Gifford kunne selvfølgelig ikke undgå at ære den sene tv-personlighed på sociale medier. ”Der er ingen ord til fuldt ud at udtrykke den kærlighed, jeg har til min dyrebare ven, Regis,” billedtekst hun et foto af sig selv med Philbin via Instagram i juli 2020. ”Jeg elskede ham simpelthen og hver dag med ham var en gave. 15 år sammen båndende og bikkede og grine os fjollet – en tradition og venskab, vi delte op til denne dag. « 

« Der har aldrig været nogen som ham. Og der vil aldrig være, » tilføjede Broadway-alunet. Gifford afslørede også, hvordan hendes sidste møde med Philbin var – fortsæt med at læse for at finde ud af alle detaljerne.

Kathie Lee Gifford så Regis Philbin ‘to uger’ før hans død

Kathie Lee Gifford afslørede, at hun så sin mangeårige ven, Regis Philbin, kun få uger før han døde, hvilket gjorde det til deres sidste og sidste sammenkomst. ”Jeg var oppe fra Tennessee, hvor jeg bor det meste af tiden, og selvfølgelig er det første opkald jeg altid ringer til Regis og [his wife] Glæde, ”fortalte hun Hoda Kotb om I dag vis i juli 2020. « De er stadig her [in Connecticut], så jeg sagde: ‘Kan vi mødes? Kan vi spise frokost? ‘ De kom over for cirka to uger siden. « 

Gifford bemærkede imidlertid, at Philbin ikke så godt ud under deres indsamling. ”Jeg så Reg komme ud af bilen med Joy, og jeg følte meget mere skrøbelighed, end jeg havde set ham siden sidste gang i januar i Los Angeles,” huskede hun. Ikke desto mindre nød Gifford, Philbin og Joy noget mad og ”sad lige her på [her] afskærmet veranda, « hvor »[they] laughed [themselves] syg. »

« Vi har altid bare hentet lige ned, hvor vi slap, » skød Gifford. ”Du ved, jeg var sammen med ham 15 år, men det er 20 år siden jeg forlod showet, og vi blev kære venner gennem årene siden da, bare altid, altid, at samle enhver chance, vi kunne, og bare plukket op, som jeg sagde, lige hvor vi slap. ”

Kathie Lee Gifford var ikke sikker på, at hun ville se Regis Philbin igen

Efter at Kathie Lee Gifford var sammen med sin tidligere kollega og kammerat Regis Philbin, var hun ikke sikker på, om hun nogensinde ville se ham igen på grund af hans faldende helbred. « Vi havde lige den bedste tid, » gifford gysede på I dag vis i juli 2020 om hendes tid med Philbin. « Efter [Joy and Regis] tilbage, tænkte jeg med mig selv, ‘Herre, er det sidste gang, jeg skal se min ven?’ Fordi han fejler, kunne jeg fortælle. ”

Før Gifford hørte, at Philbin var gået, vidste hun, at noget ikke var rigtigt, og fløj til østkysten. ”Jeg ved det ikke, noget fortalte mig forleden, da jeg var i Tennessee, ‘Gå på et fly og gå hjem. Gå på et fly.’ Jeg ved ikke, men jeg har lært at lytte til den stemme, ”forklarede Gifford. ”Jeg kom på flyet, kom hjem og hørte straks nyheden om Regis. Jeg ringede til Joy straks …”

Gifford besøgte Joy en dag efter Philbin var gået. ”De var i deres stue og gik gennem billeder – der var tusinder af billeder, og vi mindede om et stykke tid,” bemærkede hun. ”Jeg ønskede ikke at trænge ind i deres private familietid, fordi jeg kan huske, hvordan det var, for det er næsten fem år siden [her late husband] Frank gik forbi. Du elsker, at dine venner når ud, men du har også desperat brug for den private tid som familie. « 

Kathie Lee Gifford vil savne griner med Regis Philbin

En ting, som Kathie Lee Gifford altid vil værne om hendes sidste gang med Regis Philbin? Hun fik chancen for at høre hans smitsomme latter. Faktisk fortalte Joy Philbin Gifford, at hun ikke havde hørt sin mand grine sådan i « lang, lang tid », som talkshowværten huskede på I dag. ”Jeg tror, ​​det var som [Gifford’s late husband] Frank, han er lige klar, ved du, « tilføjede Gifford. » … Og [Joy] sagde, ‘Den dag, hvor vi kom til frokost med dig, var sidste gang jeg hørte ham grine.’ « 

I sidste ende vil Gifford holde sit venskab med Philbin tæt på sit hjerte resten af ​​sit liv. ”Det vil for evigt være en dyrebar gave, som Herren gav mig, at jeg måtte grine med ham – en af ​​mine bedste venner i hele min levetid,” brød hun.

Naturligvis var følelserne gensidige. Dette var tydeligt, da Philbin delte en videobesked til ære for Giffords afgang fra I dag i 2019, gushing, « Kathie Lee, vil du vide den bedste del af mit liv? Mit tv-liv? Var de 15 år, som jeg tilbragte med dig, fra 1985 til 2000. Vi blev venner gennem hele spillet, og det var en masser af sjov. »

Tal om et hjertevarmende venskab.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui