Home News Inde i Jeff Bridges ‘lymfomopdatering

Inde i Jeff Bridges ‘lymfomopdatering

68
0

Big Lebowski stjernen Jeff Bridges lyder optimistisk efter at have fået diagnosen lymfom. Den elskede skuespiller afslørede sin kræftdiagnose i oktober 2020 og skrev på sociale medier: « Som fyren ville sige .. Ny S ** T er kommet til lys. » (ICYMI, det var en tilbagekaldelse til ordene fra hans mest ikoniske karakter, The Dude.) « Jeg er blevet diagnosticeret med lymfom. Selv om det er en alvorlig sygdom, føler jeg mig heldig, at jeg har et stort team af læger, og prognosen er godt. Jeg starter behandling og vil holde dig opdateret om mit helbredelse. « 

Derfra har Bridges fortsat med at opdatere sine fans om status for hans helbred. « Denne kræft ting bringer følelser af forfældighed & taknemmelighed & god gammel mode [sic] kærlighed og masser af det, big time, ”skrev Bridges i et siden-fjernet blogindlæg pr Underholdning i aften. « Jeg føler så meget af det kommer på min måde, og mand, jeg sætter pris på det. Det er smitsomt, al denne kærlighed, som en slags positiv virus. Jeg vil gerne anerkende og takke jer for at nå ud i løbet af denne tid. Det føles godt, får alle de godt ønsker & kærlighed!  » Han tilføjede: « Denne kræft får mig til at sætte pris på min dødelighed, sætte pris på ubestandighed. Jeg er klar over, at hvis jeg ikke har noget at dele, er det tid. » Derefter, i december 2020, fortsatte han med at være en positiv tilstedeværelse på sociale medier, debuterede med et barberet hoved og afslørede for fans, at han « har det godt. »

Så hvad er det seneste? Bliv ved med at rulle for at få nye detaljer om The Dude’s diagnose.

Jeff Bridges ‘tumor krymper’ smukt ‘

Da Jeff Bridges gennemgår denne tid i sit liv, er han stolt over at tilbyde sine positive udsigter til fans ud over at dele en forbedring i hans lymfomdiagnose. « 6. januar [—] Jeg går ind på en CAT-scanning for at se, om min nye protokol krymper min tumor. Det viser sig, at det fungerer smukt, « delte han til sin hjemmeside, Jeffbridges.com, den 13. januar 2021. » Sagen er drastisk faldet. Jeg kom ophidset hjem med nyheden. « 

Men skuespillerens besked var ikke alle roser. « Jeg tændte for tv’et for at finde ud af, hvad der foregår i verden, og … godt … Jeg behøver ikke fortælle dig, hvad der foregår, » skrev han og henviste til optøjerne i Capitol. « At se vores land angribe sig selv brød mit hjerte, » tilføjede han, men for at hjælpe med urolighederne i verden delte han nogle af læren fra sin mentor Rozzell Sykes og skrev: « Hans mantra var ‘Vær kærlighed.’ Aaaa … ja … det er min vej. « 

Bridges delte også en video af sig selv, der trumfede en guitar og sang en melodi med en opløftende besked. Han drillede forestillingen på Instagram, hvor han har et nybarberet hoved. På trods af alt hvad han går igennem, ser det ud til at han gør hvad han kan for at lette urolighederne i verden med nogle gode nyheder.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui