Home royals In het leven van Meghan Markle met haar moeder

In het leven van Meghan Markle met haar moeder

41
0

Zoals gemeld door Ons wekelijks medio juli 2020 blijft Meghan Markle’s moeder, Doria Ragland, haar rol als grootmoeder genieten met een lang verblijf in de voormalige hertog en hertogin van Sussex tijdelijke graven in Los Angeles, aan hen uitgeleend door Meghan’s beroemde vriend, Tyler Perry. Gelukkig mag er geen sprake zijn van een schoonmoeder die de ruimte binnendringt, aangezien het huis bestaat uit een volledige 24.545 vierkante voet, acht slaapkamers en 12 – ja, 12 badkamers, zoals gemeld door Dagelijkse mail.

Nog een bron Ons wekelijks onthulde: « Doria Ragland blijft bij Meghan, Harry en Archie wonen. Dit is de meeste tijd die ze sinds haar geboorte bij haar kleindochter heeft doorgebracht. » De bron onthulde ook dat oma Doria alles uit de kast heeft gehaald voor de kleine Archie, waaronder vroeg opstaan ​​om hem voor te lezen en zelfs ‘volledig biologische’ maaltijden voor de kleine tyke te bereiden. Maar waardoor werd Ragland de inwonende oppas van het paar? Lees verder om erachter te komen!

Doria Ragland helpt haar dochter en kleindochter

Doria Ragland zou naar verluidt voor het eerst zijn intrek hebben genomen om het voormalige koninklijke paar te helpen acclimatiseren en hun evenwicht te vinden na hun beroemde (en sommigen beweren misschien drastische) zet, ook bekend als Megxit. Zoals gemeld door Dagelijkse mail, beweerde een insider dat Meghan Markle, hoewel de koninklijke familie mogelijk is gevangengenomen door de bewaker met de dramatische verhuizing en het besluit om af te treden bij de koninklijke familie, de volledige en onwankelbare steun van haar moeder had voor de verhuizing naar Los Angeles. Hun bron beweerde ook dat Ragland  » zich echt zorgen maakte over Meghan … en is opgelucht dat haar dochter haar geestelijke gezondheid en welzijn voorop stelt. ‘ De publicatie merkte op dat Ragland vaak de « rots » van Meghan is en een van de weinige mensen is die ze vertrouwt.

Hoewel de actrice-koning misschien een rotsachtige relatie met andere familieleden heeft doorstaan, lijkt het erop dat Meghan’s relatie met haar moeder sterker is dan ooit! « Doria gaat heel erg trouw aan zichzelf, en dan blijft ze Meghan natuurlijk aanmoedigen om het minder pad te nemen », voegde de insider ook toe. Hier hoop ik dat Archie nooit oma Doria’s kook- of zoete verhaaltjes voor het slapen gaan!

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui