Home Music Hvorfor Tiffany Haddish og Common ikke tilbringer jul sammen

Hvorfor Tiffany Haddish og Common ikke tilbringer jul sammen

115
0

Midt i rygter om sammenbrud i oktober 2020 går Tiffany Haddish og Common stadig stærkt. Skuespilleren-rapperparret har brugt meget tid sammen i karantæne, inden de officielt meddelte deres forhold i juli 2020. Til ferien bruger parret imidlertid tid adskilt fra hinanden. Selvom de to ikke vil tilbringe jul med hinanden, kan du være sikker på at der ikke er nogen problemer i paradis for de to lovebirds.

Det Piger tur fortalte stjerne Mennesker at hun og Common vil tilbringe helligdagene ved deres respektive familier. Mens Haddish planlægger at dedikere ferien til « at få så meget tid som muligt med min bedstemor, » vil rapperen være i Florida sammen med sine kære. Parrets beslutning om at tilbringe ferien uden hinanden var en uudtalt aftale, på trods af at Haddish i hemmelighed ønskede en invitation fra Common, så hun kunne afvise. « Jeg så på ham sidelæns et øjeblik, for han er ligesom, ‘Ja, jeg vil til Florida. Jeg vil se min mor og min bedstemor.’ Og så venter jeg på, at han siger: ‘Vil du gå?’ « Fortalte Haddish Mennesker. « Men jeg ved, at jeg ikke går … Jeg venter på, at han spørger mig, så jeg kan sige ‘Nej’. Han spurgte aldrig. « 

For både Common og Haddish er det ikke noget nyt for deres forhold at tage fysisk plads fra hinanden. Ifølge Haddish er det faktisk bare sådan, hun kan lide det. Læs videre for at finde ud af hvorfor.

Tiffany Haddish har ikke noget imod at tage plads fra Common

For alle elskere derude er det uden tvivl grænser er vigtige for et sundt forhold. Hvad Tiffany Haddish og Commones forhold angår, er det ikke så ualmindeligt at tage personlig plads – ingen ordspil beregnet. Ifølge Haddish er intermitterende adskillelse et positivt aspekt af deres forhold, hvilket sandsynligvis forklarer, hvorfor de to er adskilt i juleferien ikke er en big deal.

”Vi er ikke op under hinanden hver dag,” fortalte Haddish Mennesker i december 2020. « Han optager sit album lige nu, jeg arbejder på et tv-show lige nu. Selv før pandemien først skete, var vi ikke sammen hver dag. Det var tre, måske fire dage ud af ugen. « 

Haddish siger, at hun værdsætter Commones respekt for sit personlige rum, da det gør deres tid med hinanden mere speciel. « Sådan kan jeg lide det, fordi jeg har brug for plads, » fortsatte hun. « Jeg kan godt lide at være i stand til at skabe det, jeg prøver at skabe, og hvis jeg er sammen med nogen, vil jeg fokusere meget på dem, og det kan blive en distraktion … Han er ligesom, » Hvis du har brug for at gå , du kan gå. Jeg prøver ikke at holde dig tilbage. ‘ »

Med hensyn til Common ser det ud til, at han ikke kan få nok af Ingen tåber stjerne. « Glory » crooner flød over Haddish i en december 2020 episode af The Late Show med Stephen Colbert. « Hun er et vidunderligt menneske, hun er en ægte dronning, og hun har bare meget kærlighed i hjertet, » sagde han. Vi græder ikke, du er!

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui