Home News Hvorfor Lana Del Reys nye albumomslag forårsager en opstandelse

Hvorfor Lana Del Reys nye albumomslag forårsager en opstandelse

101
0

Sætte rekorden lige! Lana Del Rey er ikke fremmed for kritik og var forberedt på tilbageslag, da hun delte sit nye albumcover. ”Der er altid uro og omvæltning, og midt i det – der er altid også smuk musik [.] introducere mit nye album chemtrails over countryklubben, « skrev Del Rey via Instagram den 11. januar 2021. På det sort / hvide foto kan sangkonstruktøren ses omgivet af kvinder ved et picnicbord. Kort efter deling af billedet, Del Rey blev mødt med tilbageslag for manglen på mangfoldighed i billedet, men hun ville ikke stå for det; kunstneren tog kommentarerne for at forklare sin kunstneriske beslutning.

« Jeg vil også sige det med alt, hvad der foregår i år! Og nej det var ikke meningen – det er mine bedste venner, da du spørger i dag, » begyndte Del Rey (via Jezebel) inden hun beskriver hendes vens etniske arv, der er afbildet i omslaget. « Og forbandet! Som det sker, når det kommer til mine fantastiske venner og dette cover, ja, der er folk af farve på dette pladebillede, og det er alt, hvad jeg vil sige om det, men tak. » Bliv ved med at rulle for at se, hvad Del Rey ellers havde at sige om hendes kontrovers om albumomslag.

Lana Del Rey forsvarer voldsomt sit albumcover

Lana Del Rey blev mødt med kritik for hendes albumcovers manglende mangfoldighed, men hun tog til Instagram for at forklare sin beslutning. « Dette er mine venner, dette er mit liv. Vi er alle en smuk blanding af alt – nogle mere end andre, der er synlige og fejrede i alt, hvad jeg gør, » sagde hun via Instagram. « I 11 år med at arbejde har jeg altid været ekstremt inkluderende uden selv at prøve. Mine bedste venner er rappere, mine kærester har været rappere. Mine kæreste venner har været fra hele det sted, » fortsatte hun. « Så før du kommenterer igen om et WOC / POC-spørgsmål, er det ikke jeg, der stormer hovedstaden [sic], Jeg ændrer bogstaveligt talt verden ved at lægge mit liv og tanker og kærlighed derude på bordet 24 syv. Respekter det. « 

Del Rey adresserede yderligere kritikken på BBC Radio 1. « Før jeg overhovedet satte albumcoveret op, vidste jeg, hvad folk ville sige, » sagde Del Rey og gentog sin besked til sine Instagram-tilhængere. Del Rey kommenterede præsident Donald Trump, som hun kaldte « live-tv-psykopat-skør person. » Dog tilføjede hun, « Så slemt som det var, skulle det virkelig ske … Vi havde virkelig brug for en afspejling af vores verdens største problem, som ikke er klimaændringer, men sociopati og narcissisme – især i Amerika. Det kommer til at dræbe verden. Det er ikke kapitalisme, det er narcissisme.  » Overlad det til Lana Del Rey at fortælle det, ligesom hun ser det.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui