Home News Hvorfor internettet elskede Becky Gs AMA-accepttale

Hvorfor internettet elskede Becky Gs AMA-accepttale

39
0

Skærer nogen løg, eller er det bare Becky G.s acceptstale ved American Music Awards 2020? Becky G. vandt AMA for favorit Latin kvindelig kunstner, og fans elskede hendes søde accept tale.

”Det er så vanvittigt, mand,” sagde Becky G.. « Da jeg først blev underskrevet kl. 14, lavede jeg et cover, og jeg sagde: ‘Det hele startede, da min bedstefar gik over, nu en dag er jeg en crossover.’ Det er sindssygt, for i dag bærer jeg stadig den samme stemning. Bortset fra at jeg ikke behøver at gøre crossover, fordi vi er crossover. Og når det kommer til mig og de beslutninger, jeg tager i min karriere, vinker jeg stolt begge flag, mexicansk og amerikansk. « 

Sangers sejr er især bemærkelsesværdigt også i år – det er det første år, at AMA’erne uddeler en pris for deres favorit latinske kvindelige kunstner. Som Becky G. bemærkede, er hun kommet langt fra sine « ‘Singing in the Shower’ dage », og hun behøver ikke at definere sig selv ved andres regler eller etiketter. Her er hvad fans havde at sige om hendes tale.

Becky G.s AMA-tale i 2020 råbte indvandrere og deres familier ud

« Beckys tale fik mig til at rive op. Som barn af indvandrerforældre fra Mexico er det, hvad Becky sagde deroppe, FAKTA! Jeg elsker dig så meget B tillykke, » en fan tweeted. « Kunne ikke føle sig lykkeligere, hvordan latinsk musik accepteres i dag mainstream, » en anden fan skrev som svar på Becky G.’s tweet om hendes store gevinst. (Sangerens tweet var bestemt kortere end hendes acceptstale; hun skrev simpelthen « AHHHHHHHHH. ») « Latino-magten er her en gang for alle, » en anden fan tweeted. Og mange flere fans tweetede, at Becky G.s American Music Awards-tale bragte dem til tårer.

”Som mange, mange børn og børnebørn af indvandrere, uanset hvor de kommer fra, har vi lært af dem, der ligger foran os, hvordan offer og hårdt arbejde ser ud,” sagde Becky G. i sin tale. « Og jeg tildeler denne pris til alle vores indvandrere i denne pandemi, studerende og indvandrerfamilier. Det er på grund af min familie, mine abuelitos, at jeg står her i dag. »

Becky G.s AMA-tale viser, at hun kun er i gang – og hun fortsætter med at lave musik på sine egne vilkår.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui