Home Music Hvordan Sam Smith virkelig føler om berømmelse

Hvordan Sam Smith virkelig føler om berømmelse

66
0

Den britiske sanger Sam Smith er en af ​​de mest berømte kunstnere inden for popmusik. De brød først op på den britiske musikscene, da de blev vist på Disclosure-sangen « Latch » i oktober 2012. Smiths berømmelse voksede internationalt i april 2014 med sangers smash-hit « Stay With Me » efterfulgt af midten af ​​2014-udgivelsen af ​​deres debut. album, I den ensomme time.

Midt i frigivelsen af I den ensomme time Smith fortalte verden, at de var homoseksuelle i et interview med Fader. De afslørede også, at de aldrig havde oplevet kærlighed på første hånd på trods af at albummet var fyldt med kærlighedssange. ”Jeg har aldrig været i et forhold før,” sagde de til bladet. « I den ensomme time handler om en fyr, som jeg blev forelsket i sidste år, og han elskede mig ikke tilbage. … jeg var et meget mørkt sted. « 

I 2019 meddelte Smith, at de ville begynde at bruge de ikke-kønlige, ikke-binære pronomen, de / dem. « efter en levetid i krig med mit køn har jeg besluttet at omfavne mig selv for den jeg er, ude og inde. Jeg er så begejstret og privilegeret at være omgivet af mennesker, der støtter mig i denne beslutning, men jeg har været meget nervøs for at annoncere dette, fordi jeg bryr mig for meget om, hvad folk synes, « de skrev i en Twitter-tråd.

At være i rampelyset kan være svært for nogen, og Sam Smith afslørede, at berømmelse ikke var, hvad han forventede at være.

Berømmelse freakede Sam Smith ud

Sam Smith og berømmelse har tilsyneladende været i strid fra starten. Efter udgivelsen af ​​deres andet album Spændingen ved det hele, i 2017 afslørede Smith i et interview med Associeret presse at deres største kamp var at finde balancen mellem « berømthed » Sam Smith og « almindelig fyr » Sam Smith. Da albummet kom ud, havde Smith en « freak out ».

De forklarede: « Jeg bliver virkelig ked af det, fordi det bogstaveligt talt var natten over. Så snart albummet kom ud, genkendte alle mig igen, og det skræmmer mig. » Hvordan håndterer de disse følelser? « Når berømmelsestingene bliver gale igen, minder jeg mig bare om, hvad jeg er. Jeg er sanger. Jeg er en sangskriver. Jeg er her for at lave musik. Jeg vil ikke give sladder, du ved, » Smith sagde.

I et interview i oktober 2020 med Mode magasin afslørede de: « At blive berømt er et af de vigtigste traumer i mit liv hidtil. Jeg har fundet det sådan et chok for systemet. » Ved at udvide oplevelsen forklarede de: « I en alder af 20 år blev jeg sat i denne maskine, der vendte mit liv på hovedet i løbet af otte eller ni måneder. Alt, hvad jeg vidste, ændrede sig. Alle behandlede mig forskelligt. »

Om deres nye virkelighed sagde Smith, « der er denne underlige blanding af skyld, stolthed, tristhed, lykke, frihed, fangenskab. Alle disse ting, du føler på samme tid, at du bare skal træne og køre bølgen. » Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvordan Sam Smiths forhold til berømmelse har udviklet sig.

Sam Smith kom til enighed med deres berømmelse

Efter at have kæmpet med deres egen berømmelse i årevis, ser det ud til, at Sam Smith muligvis kommer til enighed med deres berømthed. Under en episode af First We Feast’s « Hot Ones » i oktober 2020, mens han kæmpede med det, der ser ud til at være nogle meget, meget krydrede vinger, mindede Smith om deres barndoms tanker om berømmelse og hvordan deres opfattelse har ændret sig, siden de blev berømte.

Mens de voksede op, afslørede sangeren « Dancing with a Stranger », at de tænkte på berømte mennesker som perfekte og have perfekte liv. Ifølge Smith var perfektion « en destination [he] måtte komme til, hvor alt skulle være okay, og du ikke længere skulle føle smerte. ”Da Smith har udviklet sig som et individ, har de lært ikke kun at acceptere lykke, men også at acceptere det faktum, at” lykke er også en følelse, der er flydende og flygtig. « De har lært, at man kan føle smerte og stadig være lykkelig. For Smith sagde de, at det virkelig handler om at være » accept af alle følelser. Og det er hvad [he finds] spændende. »

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui