Home Sports Hvordan Gisele Bundchen vidste, at Tom Brady var den ene

Hvordan Gisele Bundchen vidste, at Tom Brady var den ene

122
0

Gisele Bundchen opdagede, at Tom Brady var den, da de stod over for et livsændrende øjeblik sammen. Brady og Bundchen var kun uger i at gå ud, da hans eks, skuespillerinde Bridget Moynahan, gav ham nyheden om, at hun forventede en baby – og det var hans.

Det var ikke en ideel situation at starte et seriøst forhold. I en Vanity Fair interview i marts 2009 indrømmede Bundchen, at hun faldt hårdt for Brady på grund af den måde, hvorpå han håndterede den uventede graviditet med sin eks. Hun sagde at se hans opførsel under vanskelige omstændigheder fik hende til at indse « integriteten i ham – den måde, han var et godt menneske igennem hele tiden … Det fik mig til at føle mig mere forelsket i ham; det fik mig til at indse, hvem han var. » Supermodellen og quarterback giftede sig i februar 2009.

I et 2018-interview med Mennesker, Susede Gisele om parrets blandede familie og sagde: ”Jeg er så taknemmelig for [Bridget]. Jeg ved, det var svært, men jeg kunne ikke forestille mig mit liv uden [Jack]. Jeg kalder ham mit bonusbarn. ”Hun spildte til Mennesker at hendes kærlighed til Bradys søn Jack startede sit ønske om at starte en familie og « ville have Jack til at have en bror eller søster tæt på alderen. »

Læs videre for at finde ud af mere om denne berømte blandede familie.

Inde i Gisele Bundchen og Tom Bradys bedårende blandede familie

Gisele Bundchen og Tom Bradys kærlighedshistorie havde en stødende start. Men hun insisterer på, at Jack, søn af Brady og ekskæreste Bridget Moynahan, er en « engel ». Bundchen afslørede sin kærlighed til Jack og hendes liv som stedmor under en session på sociale medier i februar 2020 (via Fox News), « Jeg kan ikke lide ordet stedmor. Jeg bruger ordet bonusmor, fordi jeg har lyst til, at det er en velsignelse i mit liv. Jeg føler mig så heldig, at jeg fik en ekstra, vidunderlig lille engel i mit liv. »

Bundchen sprænger fuldstændigt myten om den « onde stedmor » op. Supermodelens Instagram er fyldt med billeder af hendes børn; det er klart, at Bundchen er fuldstændig besad med sin « bonus » søn. Den 22. august 2020 postede den stolte mor på Instagram til Jacks fødselsdag: « Tillykke med fødselsdagen Jack !!! Jeg kan ikke tro, at du allerede er 13 !! Vi er alle så heldige at have dig i vores liv. Tak for er den bedste storebror i verden. Vi elsker dig sååå meget !!! « 

Se dette indlæg på Instagram

Tillykke med fødselsdagen Jack !!! Jeg kan ikke tro, du allerede er 13 !! Vi er alle så heldige at have dig i vores liv. Tak fordi du er den bedste storebror i verden. Vi elsker dig sååå meget !!! ❤️ Feliz aniversário Jack !!! Nej acredito que vocé está fazendo 13 år! Temos muita sorte de ter vocé nossas vidas. Obrigada por ser o melhor irmà £ o mais velho do mundo. Te amamos muito !!! ❤️

Et indlæg delt af Gisele Bündchen (@gisele) den 22. august 2020 kl. 08:03 PDT

Med så mange blandede familier i Amerika er Bundchen og hendes mand en inspiration.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui