Home Music Hvordan Chanel West Coasts nye album er mere politisk, end du tror

Hvordan Chanel West Coasts nye album er mere politisk, end du tror

49
0

Rapperen Chanel West Coast har lidt af en politisk dagsorden bag udgivelsen af ​​hendes debutalbum Amerikas kæreste, der faldt 23. oktober 2020. MTV-stjernen bruger albummet med 19 numre til at gøre sin del i fortaler for en strafferetlig reform.

Anerkendt for sin tid at bedømme virale videoer på MTV’er Latterlighed, Chanel ønsker at gøre det kendt, at hun ikke alle griner og fniser. Tv-personligheden brugte albumets titel til at modkrave den livsstil, mange tror, ​​hun har. ”Jeg kaldte dette album Amerikas kæreste fordi det er en oxymoron og modsiger den opfattelse, som mange har af mig, ”fortalte hun Hollywood Life i oktober 2020. « Jeg har fejl. Jeg har lavet fejl. »

Chanel udgav albummet samme år som et præsidentvalg og social uro set gennem en øget Black Lives Matter-bevægelse. Hun delte sit syn på de fordele, hun har oplevet, og hvordan hun kan bruge sin platform til at hjælpe kampen for retfærdighed. ”Jeg har nydt godt af hvide privilegier, og jeg har haft en anden chance i livet, som desværre mange mennesker ikke har modtaget,” fortalte hun Hollywood Life. « Derfor var det vigtigt for mig at donere til REFORM Alliance og gøre min del for at tackle de uretfærdigheder, der finder sted i vores verden, især vores sorte og brune samfund. »

I henhold til organisationens hjemmeside har REFORM Alliance til formål « at reducere antallet af mennesker, der uretfærdigt er under kontrol af det strafferetlige system – startende med prøvetid og prøveløsladelse. For at vinde vil vi arbejde på at ændre love, politikker, hjerter og sind . « 

Chanel West Coast ønsker ikke at blive betragtet som en ‘lille sød hvid pige’

Chanel West Coasts debutalbum har spor i lyd fra rap, R&B og pop og kan prale af funktioner af rappere Too $ hort og Dreezy, som bemærket af Kilden. Mangfoldigheden i musikgenrer tillod den tidligere Young Money-kunstner at afsløre sig selv på nye måder og opfylde sit mål om at ændre andres opfattelse af hende.

« Derfor ville jeg fortælle min historie, » forklarede Chanel Hollywood Life. ”Jeg får denne stemning, hvor jeg tror, ​​folk tror, ​​at jeg voksede op med en hvid stakitværk [of upbringing]. De ser denne glade lille søde hvide pige eller hvad som helst, og de tænker måske som om jeg voksede op forkælet eller med dette lykkelige hjem. Og det er som, nej, jeg voksede ikke op som folk tænker.  »

Hun tilføjede en venlig skygge til blandingen og bemærkede, at hun er « ikke som en Taylor Swift-type, kan du godt sige. » Alt i alt er Chanel glad for endelig at fortælle sin historie og bruge sit projekt til at hjælpe de mindre privilegerede end hende … hvilket tilfældigvis også er noget, som Taylor Swift er kendt for.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui