Home Music Hvem er Meryl Streeps søn, Henry Wolfe?

Hvem er Meryl Streeps søn, Henry Wolfe?

176
0

Det er ikke overraskende, at Meryl Streeps børn er lige så talentfulde som hun. Den prisvindende skuespillerinde er mor til fire børn – tre døtre og hendes eneste søn, Henry Wolfe. Selvfølgelig har Henry en særlig plads i Streeps hjerte som den eneste dreng i familien – bortset fra sin mand i over 40 år, Don Gummer, pr. Tættere ugentligt. I et interview i december 2020, stjernen i Netflix-filmen The Prom, åbnede sig om livet derhjemme og fortalte South China Morning Post, « Vi er meget tæt som familie. » Streep beskrev sine børn og fortsatte med at sige: « De er mennesker, der er opmærksomme på verden og lever over for den og interesserede og nysgerrige. Jeg er stolt af dem, men jeg holder dem ude af paraplyen af ​​min berømmelse, fordi de hader det, og jeg forstår det. « 

Mens Streep siger, at hendes børn ikke altid elsker opmærksomheden ved at have en mor på A-listen, har de hver gang døbt i underholdningsindustrien på et eller andet tidspunkt. « Det faktum, at min mor er den, hun er, kan overskygges, » fortalte Henry New York Daily News i 2011. « Nogle gange er jeg bange for, at min historie ikke er god nok. Sikker på, min mor er en del af historien, og jeg bliver ikke sur, når folk spørger mig om hende, men jeg ville ønske, jeg havde noget, der kunne formørke det som så vidt som overbevisende historielinjer.  » Bliv ved med at rulle for at få flere detaljer om Henrys karriere inden for musik.

Henry Wolfe er talentfuld som sin mor

At være Meryl Streeps ældste barn og eneste søn, skiller Henry Wolfe sig ud fra familien på flere måder end en. Mens hans søstre har prøvet sig på skuespil, gik han en anden rute og fulgte en karriere inden for musik, på trods af at han studerede skuespil ved New York University i to år pr. O Magazine.

« For mig var musik mere stimulerende fra dag til dag, » fortalte han New York Daily News i 2011. « Det var noget, jeg ikke behøvede at arbejde på et projekt for at øve på. Jeg kan gøre det når som helst, og jeg får tilfredshed med at færdiggøre sange, som jeg aldrig rigtig fik fra at handle. »

Henry fortsatte med at smede sin egen vej inden for musik, hvor han først begyndte at optræde i et band ved navn Bravo Silva i 2004, men bandet opløst efter et år. Han fortsatte med en solokarriere og flyttede til Los Angeles, hvor han udgav to EP’er i 2009. Han udgav senere sit album Linda Vista i 2011 under sit eget mærke Undermountain Music. Faktisk udførte han to sange fra sit album Jimmy Kimmel Live!, cementering af sin tv-debut. Hans sang « Stop the Train » var også med i hans mors film Julie og Julia. I 2015 udgav han endnu et album Asilomar på SoundCloud. Naturligvis siger Henry, at hans mor er hans største fan og er « fuldstændig støttende » i sin karriere og tilføjer: « Jeg kan garantere med 100% sikkerhed, at min mor vil være med på min koncert. »

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui