Home Music Hvad Billie Eilishs min fremtid egentlig handler om

Hvad Billie Eilishs min fremtid egentlig handler om

62
0

Er du fan af Billie Eilishs superpopulære melodier? I så fald vil du være glad for at høre, at der er en meget god chance for, at hun vil underholde sine lyttere i mange år fremover. Hun har allerede opnået et forbløffende niveau af succes og synes ikke at have til hensigt at bremse noget snart. Selvom nogle af hendes sange uden tvivl er kontroversielle, formår hun også at skabe historie med sin musik. Og med hver nye sang, som hun frigiver, ser hun ud til at afsløre lidt (eller meget) mere om, hvad hun synes om verden omkring sig. Hendes tekster skildrer også, hvem hun er som en person, der er forvandlet fra en teenager til en ung kvinde, mens hun beskriver, hvor hun er på hvert punkt i sit liv.

Bare tag en lytning til « Derfor er jeg », hvor hun tager kontrol, mens hun synger: « Få mit smukke navn ud af din mund / Vi er ikke de samme med eller uden / Tal ikke ‘om mig, som du måske ved hvordan jeg føler. » Og hvis du har fundet dig selv at kroge sammen til « Bad Guy », så ved du, at hun reflekterer over falsk opførsel ved at synge, « Jeg er den dårlige type / Gør din mama trist type / Gør din kæreste gal tæt / Kan forføre din far skriver / jeg er den dårlige fyr, duh. « 

Med en sådan personlig betydning bag Eilishs andre sange er der ingen tvivl om, at du er nysgerrig efter den virkelige betydning bag « My Future. »

Billie Eilish afslører, hvor hendes ‘hoved var ved’, mens hun skrev My Future

Efter den vellykkede modtagelse af Billie Eilishs sange tidligere besluttede sangerinden at droppe « My Future » i juli 2020. Singlen syntes at være et hit med fans og modtog en positiv « kritisk modtagelse » ifølge NME. Outlet bemærkede også, at sangen « blev skrevet på kun to dage », hvilket er alvorligt imponerende, i betragtning af at det er en så tankevækkende og rørende melodi. « Forstår du? / Jeg har ændret mine planer, » synger Eilish i sangen, hvilket afspejler en rejse, som mange helt sikkert kan forholde sig til. Hun fortsætter i koret ved at fortælle lyttere, « For jeg er forelsket / med min fremtid / kan ikke vente med at møde hende / og jeg er forelsket / men ikke med nogen anden / vil bare få at kende mig selv. « 

Stjernen åbnede sig for betydningen bag sangen og sagde, at teksterne afspejler « nøjagtigt hvor mit hoved var … » Og hvor var det præcist? Nå, hun forklarede, at hun på det tidspunkt følte sig « håbefuld, ophidset og en skør mængde af selvrefleksion og selvvækst. »

Eilish har været ærlig om sin kamp med depression og fortalt Rullende sten at hun var på et mørkt sted, da hun tilfældigvis fandt berømmelse. ”Det er sjovt,” sagde hun. « Når nogen anden tænker på Billie Eilish ved 14, tænker de på alle de gode ting, der skete. Men alt, hvad jeg kan tænke på, er, hvor elendig jeg var. Hvor fuldstændig fortvivlet og forvirret. Tretten til 16 var temmelig grov. »

Vi er glade for at høre, at stjernen føler sig mere håbefuld i disse dage.

Hvis du eller nogen, du kender, kæmper med mental sundhed, bedes du kontakte Tekstlinje for krise ved at sende HMS til 741741, eller ring til National Alliance for Mental Illness Helpline ved 1-800-950-NAMI (6264).

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui