Home royals Het was deze waar Prins Harry mee was toen hij Meghan Markle...

Het was deze waar Prins Harry mee was toen hij Meghan Markle ontmoette

36
0

Het lijkt erop dat Prins Harry iets heeft met mooie brunettes. Onze favoriete koninklijke echtgenoot en vader (sorry, prins William) stopte naar verluidt zijn playboy-personage tot het allerlaatste moment voordat hij zich uiteindelijk vestigde en met Meghan Markle trouwde. Nu lijkt het erop dat Harry’s leven volledig gezinsgericht is. Op 31 maart 2020 namen Harry en Meghan ontslag als senior royals per Tijd, en begonnen een nieuw avontuur met hun zoontje, Archie, in Los Angeles, Californië. Tegenwoordig lijkt Harry de toegewijde man, liefhebbende vader en familieman.

Dit alles werd gezegd, er was een tijd dat Harry een van de meest verdienstelijke vrijgezellen op aarde was, en voorwaar, het was niet zo lang geleden. Harry wist dat er veel vraag naar was en speelde blijkbaar het veld. Toeval? Harry was naar verluidt gedateerd door een Brits model toen hij Meghan ontmoette en gaat zelfs achter beide vrouwen aan, volgens Dagelijkse mail.

Dus wie is deze mysterieuze vrouw die bijna onze knappe, gemberprins stal?

Prins Harry dateert naar verluidt tegelijkertijd met een model en Meghan Markle

In 2016 ontmoette prins Harry naar verluidt het Britse model Sarah Ann Macklin op een feestje Dagelijkse mail. Kort nadat hij haar had ontmoet, bombardeerde hij haar met teksten. Per outlet heeft Macklin voor merken als Burberry gewerkt en is relatief bekend in de modellenwereld aan de andere kant van de vijver.

Vanaf hun eerste ontmoeting, vertelde een bron Dagelijkse mail: « Ze werden voorgesteld op een sociale bijeenkomst en Harry maakte een nieuwe regel [Sarah]. Ze was erg gevleid door de aandacht en ze gingen op een paar dates. Alles werd heel erg onder de radar gehouden. ‘Het gebeurde allemaal rond juni en juli 2016, net rond de tijd dat Harry Meghan Markle ontmoette. The New York Times, het stel – dat werd voorgesteld door een vriend – ging op een blind date (hoe « blind » kan het zijn als ze allebei beroemd zijn?) en begon dingen te daten die in juli 2016 van start gingen.

Omgekeerd zijn de dingen rond augustus 2016 ‘uitgesplitst’ tussen Harry en Macklin, aldus Dagelijkse mail, toen Harry een maand naar Afrika reisde. Interessant is dat Harry datzelfde jaar vertelde hoeveel hij van het continent hield en hoe hij deze liefde met zijn kinderen wilde delen en zei: « Ik heb deze liefde voor Afrika die zal … het zal nooit verdwijnen », voegt hij eraan toe, « en Ik hoop dat het ook bij mijn kinderen zo blijft. ‘

Harry’s zoon, Archie, was op dat moment ver weg, maar het lijkt erop dat Harry iets op het spoor was – Meghan was degene.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui