Home royals Het ergste geschenk dat prins William ooit ontving, was Kate Middleton

Het ergste geschenk dat prins William ooit ontving, was Kate Middleton

71
0

Het is algemeen bekend dat zelfs de meest compatibele koppels van tijd tot tijd fouten maken. En wanneer het eerder in de relatie is – in de fase waarin belangrijke anderen elkaar voor het eerst leren kennen – is de kans op deze probleemoplossing nog groter. Het is niet verwonderlijk dat hetzelfde geldt voor beroemdheden en zelfs erfgenamen als ze eenmaal zijn verwijderd.

Toeval? In een interview in juli 2020 vertelde prins William zijn fans en volgers over een geschenk dat hij ontving voor zijn toenmalige toekomstige vrouw, Kate Middleton – heb je misschien van haar gehoord? – in de begindagen van hun verkering, wat leidde tot een crisisopwekkende reactie.

Dus wat was het ergste geschenk dat prins William ooit aan Kate Middleton heeft gekregen? En wat was haar antwoord precies? Had het genoeg kunnen zijn om hun relatie te beëindigen voordat het begon? Het antwoord kan je net zo charmeren als ervoor zorgen dat je draait … of niet.

Prins William heeft ‘geen idee’ waarom hij het cadeau heeft gekocht

Op een aflevering in juli 2020 van BBC Radio Five Live’s De Peter Crouch Podcast Specifiek opgenomen vanuit het huis van prins William in Kensington Palace, gaf William toe dat hij geschenken had gegeven. Tijdens het interview met gastheer Peter Crouch – die William voornamelijk leek te bespreken over zijn filantropische inspanningen en sportgerelateerde initiatieven op het gebied van geestelijke gezondheid Heads Up – onthulde William de identiteit van het verdomde teken: een verrekijker.

« Het was vroeg in de gevangenis, dat was het. Ik heb ze ingepakt. Ze waren echt heel mooi, » legde William uit (via Mensen). « Ik probeerde mezelf ervan te overtuigen. Ik had zoiets van ‘Maar deze zijn echt geweldig, kijk hoe ver je kunt zien!' »

Helaas (hoewel eerlijk, aangezien niet iedereen per se een verrekijker is), was Kate Middleton, net als het beroemde vers van Shania Twain, niet erg onder de indruk. ‘Ze keek me aan.’ Het zijn verrekijkers, wat is er aan de hand? ‘ Het ging niet goed. ‘Toen voegde hij eraan toe:’ Eerlijk gezegd heb ik geen idee waarom ik een verrekijker voor haar heb gekocht. ‘

Goede vraag – waarom een ​​verrekijker? Aangezien Williams ‘gesprek werd gevoerd op een sportgerelateerde podcast – of meer specifiek een voetbalgerelateerde podcast – met de voormalige Engelse voetballer Peter Crouch, is de kans groot dat de verrekijker bedoeld was voor sportieve toeschouwers. En gezien de voorliefde van de hertogin van Cambridge voor atletiek, is het niet helemaal off-base, maar wat er ook gebeurt, we zijn blij dat William het de volgende keer goed heeft gedaan.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui