Home News Her er, når du kan forvente, at Trumps valgkamp slutter

Her er, når du kan forvente, at Trumps valgkamp slutter

32
0

Næsten en måned efter afstemningens afslutning på valgdagen 2020 accepterede præsident Donald Trump endelig, at den fredelige magtovergang til den valgte præsident Joe Biden skulle begynde. Tidligere havde administrationen tilbageholdt sikkerheds briefinger og adgang til kontorlokaler i Det Hvide Hus fra den kommende præsident, indtil de juridiske kampe, Trump førte, var forbi. Den 23. november 2020 gav præsidenten endelig efter – men han indrømmede endnu ikke valget. Således kan Trumps tilsyneladende uendelige valgkamp fortsætte i nogen tid. Alligevel er der klare indikationer på, at Trump eventuelt kan opgive det ovale kontor til Biden og hans vicepræsident, Kamala Harris.

Trump tweeted, « Af hensyn til vores lands bedste anbefaler jeg, at Emily og hendes team gør, hvad der skal gøres med hensyn til indledende protokoller, og har bedt mit team om at gøre det samme, » med henvisning til den officielle General Services Administration (GSA) Emily Murphy, hvis kontor har til opgave at gøre valgresultater officielle og lette magtovergangen. Det er ikke en indrømmelse, men det er noget, der ligner fremskridt – selvom det er i modstrid med, hvad Trumps hold har sagt på stedet.

Den valgte præsident Joe Bidens overgangsteam bevæger sig fuldt ud

Det betyder muligvis ikke noget, hvad Trump-administrationen eller Donald Trumps allierede hævder offentligt om vælgerbedrageri. Den valgte præsident Joe Bidens hold er klar til at komme i gang. Yohannes Abraham, administrerende direktør for Bidens overgang, sagde i en erklæring via CNN, « Denne endelige beslutning er en endelig administrativ handling for formelt at starte overgangsprocessen med føderale agenturer. I de kommende dage vil overgangsembedsmænd begynde at mødes med føderale embedsmænd for at diskutere pandemisvaret, have en fuldstændig redegørelse for vores nationale sikkerhedsinteresser og få fuldstændig forståelse af Trump-administrationens bestræbelser på at udhule offentlige agenturer. « 

Stadig pr AOL, Sagde Trump-kampagnerådgiver Jason Miller, « Vi vil fortsætte med at udforske alt det svindel og misbrug, der er blevet rapporteret til os fra de mere end 11.000 troværdige tip, vi har modtaget fra vores hotline og hjemmeside. » Imidlertid er Trump-holdets påstande om, at der var vælgerbedrageri eller misbrug, endnu ikke bevist. Faktisk har hans advokater endnu ikke fremlagt noget bevis overhovedet. Så selvom administrationen offentligt taler om at blive i Det Hvide Hus en anden periode, erkender Trumps allierede, at den fredelige overgang skal begynde hurtigere end senere for at undgå kritiske forsinkelser, når Biden officielt tiltræder. Men hvor længe kan dette gå frem og tilbage?

Vil Donald Trump opgive sin juridiske kamp, ​​når valgkollegiet har sagt sin mening?

Sagen er, at Donald Trumps valgkamp skal slutte på et eller andet tidspunkt, ikke? Ifølge AOL, har mange mennesker tæt på præsidenten antydet, at han accepterer, at Joe Biden bliver præsident den 20. januar 2021 og bare fortsætter sine juridiske kampe for at bevise, at der var udbredt vælgerbedrageri bag kulisserne – eller annoncerer sit 2024-kandidatur. Stadig vil de fleste stater certificere deres valgresultater inden den første uge i december, og valgkollegiet vil officielt stemme den 14. december 2020. Så på et eller andet tidspunkt vil der være konkrete benchmarks, der viser, at det undertiden er bedre at køre videre end at kæmpe mod det uundgåelige.

Biden er bestemt til at vinde valgkollegiet med 306 stemmer pr NBC Nyhederpå trods af Trumps ubegrundede påstande om, at der var valgsvindel eller misbrug. Selvom Trump-holdets påstande ikke er blevet bevist og gentagne gange er blevet slået ned af domstolene siden valgdagen, har hans handlinger over for den indkommende regering påvirket hans tilhængere, ifølge en undersøgelse foretaget af CNBC / Change Research meningsmåling.

Donald Trumps tilhængere mener ikke, at Joe Biden er den legitime vinder

Selvom præsident Donald Trump og hans allierede officielt begynder overgangen til en Biden-Harris-administration, har hans ubegrundede påstande om vælgerbedrageri officielt ændret tankerne hos mange mennesker, der stemte på ham. Ifølge en ny meningsmåling fra CNBC / Change Research mener stort set alle Trump-vælgere, at han faktisk er den rigtige vinder. Afstemningen undersøgte 1.203 Trump-vælgere landsdækkende. For kontekst, pr NBC Nyheder, Modtog Trump 73 millioner stemmer, mens den valgte præsident Joe Biden modtog 79 millioner stemmer.

Kun 3% af de adspurgte mener, at Biden er den faktiske valgte præsident. Yderligere 73% mener, at Trump er den legitime vinder, og 24% er stadig ikke helt sikre. Af dem, der mener, at Biden ikke er den rigtige vinder af valget, ønsker 31%, at Trump skal fortsætte med at kæmpe i retten, og 66% mener, at præsidenten ikke skal indrømme. Nogensinde. En alarmerende 81% af Trump-vælgerne siger, at de ikke planlægger at give Biden en chance som præsident, selvom alle resultater peger på, at han vinder. Kun 19% sagde, at de ville være åbne for hans formandskab.

Hvad Trump siger og gør, betyder noget for de adspurgte i de kommende uger. Forhåbentlig gør alle bare det, der er bedst for landet, uanset om deres foretrukne kandidat er i Det Hvide Hus eller ej.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui