Home News Folk elsker Maren Morris ‘magtfulde hyldest ved CMA Awards

Folk elsker Maren Morris ‘magtfulde hyldest ved CMA Awards

122
0

Et af de mest bevægende øjeblikke under de følelsesmæssige 2020 CMA Awards var Maren Morris ‘kvindelige vokalist for året. Under talen, hendes tredje af natten – hun vandt også årets single og årets sang for sin sang « The Bones » – dedikerede hun sin pris til de sorte kvinder i countrymusik. Morris bemærkede: « Jeg har mange mennesker at takke, og de er de typiske, der løfter mig op og fik denne drøm til at gå i opfyldelse med mig. Men der er nogle navne i mit sind, som jeg vil give anerkendelse til, fordi jeg Jeg er bare en fan af deres musik, og de er country, som det bliver. Og jeg vil bare have dem alle at vide, hvor meget vi elsker dem tilbage. « 

Hun fortsatte med at vise sin ægte påskønnelse for, hvad sorte kvinder har gjort for countrymusik. Hun gav råb til Linda Martell, Yola, Mickey Guyton, Rissi Palmer, Brittney Spencer og Rhiannon Giddens. « Der er så mange fantastiske sorte kvinder, der har været pionerer og fortsætter med at være pioner i denne genre. Jeg ved, de kommer efter mig; de er kommet før mig. Du har gjort denne genre så så smuk. » Hun konkluderede: « Jeg håber, du ved, at vi ser dig. Tak, fordi du gjorde mig så inspireret som sanger. » Nå, sociale medier lyser op efter Maren Morris ‘rørende tale. Bliv ved med at rulle for at læse nogle af reaktionerne.

Maren Morris ‘magtfulde hyldest ved CMA Awards fik ros på de sociale medier

Ved at hylde sorte kvindelige kunstnere i countrymusik under Maren Morris ‘2020 CMA Awards Kvindelige vokalist af årets accepttal, tjente kunstneren masser af ros online for at gøre det. Selv fra nogle få af dem, som hun navngav.

Sanger Rissi Palmer viste sin påskønnelse i en række tweets, der begyndte med hende frækt at skrive, « Velkommen til alle de nye folk :-) Mit navn er Rissi Palmer, jeg er sanger og sangskriver.  » Hun fortsatte med at sige, « Jeg så netop talen og blev åndeløs. @MarenMorris, det var et meget stilfuldt træk. Jeg er blæst væk. Tak, med venlig hilsen. Der er SÅ mange farvekunstnere herude og venter på at blive hørt. Jeg håber, at al countrymusik hørte virkelig Maren i aften.  » Rhiannon Giddens simpelthen tweeted, « @MarenMorris tak, » mens Svarede Mickey Guyton med flere grædende emojier.

Mens de fleste af kommentarerne var positive, havde en Twitter-bruger det ikke, siger hendes tale var, « Performative as hell. » Denne erklæring fremkaldte følgende svar fra en anden bruger, der roste Morris, skrivning« For at være retfærdig ser det ud til, at hun prøver at udføre ‘arbejdet’ ved at ære dem på en scene i det miljø foran et hvidt landspublikum, der har brug for at høre budskabet, men sandsynligvis ikke kan lide det meget. Hun mister mange fans bare ved at sige dette, måske fremmedgøre sig selv.  » Dette var ikke første gang, og denne gang bliver ikke den sidste, hvor Maren Morris taler for det, hun tror på.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui