Home royals Dit was de korte tijd die prins Harry nodig had om Meghan...

Dit was de korte tijd die prins Harry nodig had om Meghan te vertellen dat hij van haar hield

41
0

In november 2017 kondigden Prins Harry en Meghan Markle hun verloving aan temidden van hun wervelende romance. Hoewel het voorstel kennelijk snel in de relatie kwam, waren ze langer samen dan mensen hadden beseft. Vertelde Markle Vanity Fair« We zijn twee mensen die echt gelukkig en verliefd zijn. We waren zes maanden heel stil voordat het nieuws werd en ik werkte al die tijd en het enige dat veranderde was de perceptie van mensen. Niets over mij veranderd. Ik ben nog steeds dezelfde persoon die ik ben en ik heb mezelf nooit gedefinieerd op basis van mijn relatie. « Ter info: het stel is in 2016 op een blind date opgezet.

Fans kregen meer informatie over de originele romance van het paar in juli 2020, waar keer publiceerde een fragment uit het boek, Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family. Het boek beweert dat de eerste date van het paar eindigde zonder een kus, maar daarna ging hun relatie snel vooruit. De twee hadden naar verluidt de volgende avond gegeten en koelden de volgende avond af in het huisje van prins Harry’s Kensington Palace.

Zes weken na hun eerste reeks dates reisden ze naar Botswana, Zuid-Afrika. Prins Harry dacht na over de reis in 2017 en vertelde het BBC, « We waren echt alleen, wat belangrijk voor me was om ervoor te zorgen dat we elkaar konden leren kennen. »

Dus wanneer zeiden Prins Harry en Meghan Markle voor het eerst tegen elkaar « Ik hou van jou »? We onthullen de romantische tijdlijn hieronder.

Prins Harry werd geslagen door Meghan Markle

Aangezien Kate Middleton prins William in 2001 ontmoette en tot 2011 wachtte voordat ze trouwden, is het tempo van de relatie tussen prins Harry en Meghan Markle snel vergeleken. In oktober 2016 uitdrukken meldde dat Prins Harry bij Markle was, met een bron die de outlet vertelde: « Harry is wanhopig geweest om de relatie stil te houden omdat hij Meghan niet wil afschrikken. »

Een maand later bevestigde het kasteel de relatie officieel uitdrukken meldde het en nam een ​​verklaring op ter veroordeling van de media voor « direct seksisme en racisme » gericht tegen Meghan, die trots biraciaal is. In mei 2017 bereikte het paar nog een belangrijke mijlpaal toen Prins Harry Markle als zijn date naar de huwelijksreceptie van Pippa Middleton bracht, wat een groot probleem was omdat ze alleen aan het daten waren en op dat moment niet verloofd of getrouwd waren. In november 2017 vertrok Markle Pak en verhuisde naar het VK om bij haar man te zijn en kondigde later die maand hun verloving aan. In december 2017 nam Markle deel aan zijn eerste koninklijke verloving.

Natuurlijk is het redelijk om je af te vragen wanneer « I love you » in deze lieve tijdlijn heeft plaatsgevonden. Een fragment uit Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family in keer onthulde dat Prins Harry naar verluidt deze woorden tegen Meghan uitsprak drie maanden nadat ze elkaar ontmoetten, viel de L-bom als eerste. Meghan herhaalde naar verluidt de verklaring onmiddellijk.

Ja, het is duidelijk dat deze twee bedoeld zijn!

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui