Home Movies Diane Keaton blev aldrig gift. Dette er grunden til

Diane Keaton blev aldrig gift. Dette er grunden til

126
0

Mens skuespiller Diane Keaton er blevet parret med nogle store førende mænd på skærmen – Sam Shepard, Steve Martin og Jack Nicholson kommer til at tænke på – Annie Hall stjerne har aldrig været gift i det virkelige liv. Som en, der ofte portrætterer succesrige, karriereorienterede kvinder på film, ser det ud til, at skuespillerindens liv er et eksempel på livsimiterende kunst, som Keaton engang fortalte Mennesker hun var ikke bygget til en kone.

« Jeg synes, at jeg er underlig, » fortalte Keaton forretningen i maj 2019. « Jeg ved ikke noget, og det har jeg ikke lærte. At blive ældre har ikke gjort mig klogere … og jeg tror, ​​jeg er den eneste i min generation, og måske før, der har været en enlig kvinde hele sit liv. « Keaton tilføjede, at hun tror, ​​at der » mangler noget i [her] »og at hun mangler den » plejende « tendens, som ægtemænd kræver. » Jeg tror ikke, det ville have været en god ide for mig at have giftet mig, og jeg er virkelig glad for, at jeg ikke gjorde det, « bemærkede hun, » og jeg Jeg er sikker på, at de også er glade for det. ”

Men denne tankegang er ikke noget, den selvudnævnte « ulige kugle » etableret over tid. Faktisk vidste skuespillerinden fra en tidlig alder, at ægteskab sandsynligvis ikke ville være en del af hendes livs historie. ”Jeg kan huske en dag på gymnasiet, denne fyr kom op til mig og sagde:” En dag skal du gøre en god kone. ”” Sagde hun. « Og jeg tænkte, ‘jeg vil ikke være en kone. Nej.' »

Når det er sagt, kom hun utroligt tæt på at sige ”jeg gør” til hende Gudfar co-star Al Pacino.

Diane Keaton gav Al Pacino et ultimatum – ægteskab eller buste

Som mange berømthedepar mødte Diane Keaton og Al Pacino på sæt – sætet fra 1972’erne Fadderen, for at være præcis. Begge relativt ukendt på det tidspunkt blomstrede parets kemi på skærmen også bag kulisserne. Som hun fortalte Mennesker, Keaton var « gal » for Pacino fra starten. « Charmerende, sjove, non-stop taler. Der var et aspekt af ham, der var som en fortabt forældreløs, som denne slags skøre idiot-savant. Og åh, smuk! »

Alligevel, mens Pacino har været kendt for at smadre om Keaton i dag – da Keaton modtog American Film Institute’s Lifetime Achievement Award i 2017, mindede skuespilleren om deres tid sammen og afsluttede sin tale med « I love you forever » – kaldte parret det afslutter, når han ikke ville forpligte sig til ægteskab. Keaton havde givet skuespilleren et ultimatum, der udløste deres splittelse. ”Jeg arbejdede hårdt på den,” indrømmede Keaton. « Jeg gik omkring det på ikke en perfekt måde. » Men som hun fortalte Mennesker, at aldrig gifte sig var ikke « den værste tragedie. »

 » … [H]e var endnu mindre tilbøjelige til at være realistisk end mig, « sagde hun. » Og jeg var ved at være meget gammel. Så den stakkels fyr. Jeg tror ikke, at han virkelig var så interesseret. « Hun tilføjede: » Og jeg tror ikke, at et langvarigt lykkeligt ægteskab ville være let for ham. ”Pacino giftede sig heller aldrig, men begge parter i dette tidligere magtpar fortsatte at blive forældre, da han hilste tre biologiske børn velkommen og Keaton adopterede to børn efter 50 år.

Diane Keatons fars død inspirerede hende til at adoptere efter 50-årsalderen

Selvom skuespillerinde Diane Keaton aldrig giftede sig, og hun ikke har dateret på 35 år, er Baby Boom stjerne blev inspireret til at gå i gang med moderskabet, da hendes far døde, pr Esme. Keaton adopterede således datter Dexter i 1996, da hun var 50 år, og i 2001 bydte Keaton sønnen Duke velkommen.

”Mit liv gik en bestemt måde, og pludselig var jeg 50 uden formål, og jeg ville have en familie,” fortalte Keaton Dame-hjemmeblad i 2012 (via USA Today). « På nogle måder er mine børn heldige, fordi jeg er meget mindre selvinddraget nu. Men de ved, at de har denne ældre forælder, og det må være underligt for dem. »

I et interview fra 2003 fortalte Keaton Film månedligt at moderskab « ændrede » hende fuldstændigt. « Det er næsten som den mest ydmyge oplevelse, jeg nogensinde har haft, » sagde Keaton. « Jeg tror, ​​at det placerer dig på dit sted, fordi det virkelig tvinger dig til at tackle de problemer, som du hævder at have tro på, og hvis du ikke kan klare de principper, når du opdrager et barn, skal du glemme det. »

Og selvom Keaton lejlighedsvis kan fortryde sin status som enlige forældre, fortryder hun ikke at omfavne den kærlighed, der følger med moderskabet. « Jeg er ked af det, men det er bedre end nogen af ​​dine fantasier om kærlighed … det er kærlighed, » skrev hun i sit memoir Så igen (via Daglig post). « Det er den bedste ting. » Når alt kommer til alt er der ingen aldersgrænse for kærlighed – især en mor.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui