Home Music Denne enorme countrystjerne havde næsten Blake Sheltons plads på The Voice

Denne enorme countrystjerne havde næsten Blake Sheltons plads på The Voice

78
0

Det er svært at forestille sig NBC’er Stemmen uden Blake Shelton nu, men Andy Cohen bekræftede bare et rygte om, at « God’s Country » sanger ikke var en af ​​producenternes første valg. Men dreng, han skal takke en landestjerne for at ændre sit liv. Selvom Shelton allerede var en enorm countrystjerne selv, kom han ind på showet som fuldtids træner i sæson 1 – sammen med Christina Aguilera, CeeLo Green og Adam Levine – sprængte virkelig sin profil. Derefter i sæson 4 mødte Shelton sin partner Gwen Stefani, da hun kom på showet.

Uden Stemmen, Sheltons karriere og profil ville have været helt anderledes. Stefani sagde det selv selv, da hun fortalte Seth Meyers under en optræden på Sen aften, « Jeg vidste ikke, at Blake Shelton eksisterede, før jeg gik på det show. I mellemtiden er han bogstaveligt talt en af ​​de største … 27 nummer et radiohits, han er sindssyg. »

Det viser sig, at Shelton virkelig skylder denne landestjerne, der havde givet showet en tjeneste.

Reba McEntire ville ikke være ond

Den 10. november 2020 episode af Se hvad der sker live, Sagde Reba McEntire, at hun også var blevet tilbudt stolen. « Det var et meget populært show i Holland, jeg er ret sikker på, og jeg så båndet, og jeg sagde, » Nej, det vil jeg give videre, « fordi jeg ikke tror, ​​jeg nogensinde kunne være i stand til at fortælle nogen, at de er forfærdelige, eller finde et andet job eller håbe, at du kan lide dit natjob. Jeg kunne ikke gøre det dag ud og dag ud. Jeg kunne bare ikke gøre det. Så jeg gav det videre, « sagde hun. sagde.

Værten Andy Cohen spurgte, om hun fortryder det nu, hvor hun har set showet, og det er virkelig ikke så hårdt, som hun troede, hun skulle være. McEntire sagde: « Åh sikker! Jeg mener, når du ser et meget vellykket show, der har kørt, hvad, 15 år? Uh, ja! Jeg er som at skyde, jeg skulle have gjort det. » McEntire dukkede til sidst op på showet som en berømthedsmentor og nogle gange for Team Blake, så de har sandsynligvis talt om dette. Hun komplimenterede også Shelton for hans rolle og kaldte ham « det perfekte valg. »

McEntire har tilsyneladende afvist en masse ting i en anden episode af Se hvad der sker live. Countrystjernen afslørede i 2019, at hun også skulle have Kathy Bates ‘ Titanic rolle. Ah, hvad kunne have været.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui