Home Sports Den virkelige grund til, at Vanessa Morgan og Michael Kopech splittede sig

Den virkelige grund til, at Vanessa Morgan og Michael Kopech splittede sig

109
0

Til Riverdale‘s Vanessa Morgan, 2020 har haft nogle intense højder og lavt. Efter det, der virkede som et eventyrskifte, giftede skuespillerinden sig med White Sox-kande Michael Kopech i begyndelsen af ​​januar 2020, og i juli 2020 afslørede Morgan, at hun var gravid med sit første barn. « Jeg er meget glad for at byde min baby dreng velkommen til verden i januar, » skrev skuespillerne på Instagram.

Ifølge E! Nyheder, Morgan bemærkede, at hun diskuterede, om hun skulle holde hendes graviditet hemmelig eller ej, men hun besluttede i sidste ende, at hun ville have fans til at høre det fra hendes første. ”Jeg vil gerne holde dette kapitel i mit liv privat, men ville gerne være den første til at dele nyhederne,” tilføjede hun. « Jeg kan ikke tro, hvor meget vækst og styrke du allerede har givet mig som din mor. Det er som om Gud vidste, at jeg havde brug for dig, min engel. Universet fungerer på mystiske måder, men gange altid alt, som det var beregnet til at være. « 

Selvom Morgan og Kopech skulle fejre denne næste fase af deres liv sammen, ved vi nu, at Kopech anmodede om skilsmisse fra Morgan den 19. juni 2020, kun fem måneder efter, at de sagde « det gør jeg » pr. Chicago Tribune. Mens en repræsentant for Morgan bekræftede, at Kopech er barnets far, afviste Morgan at kommentere selve skilsmissen. Kopech har på den anden side endnu ikke givet offentligt svar på hendes graviditetsmeddelelse fra dette tidspunkt. Hans repræsentant bekræftede dog, at han ikke ville deltage i baseball-sæsonen af ​​2020 af « personlige grunde. »

Så hvad gik der galt?

Vanessa Morgan og Michael Kopechs ‘eventyr’ -romance mistede sin magi

Før nyhederne om skuespillerinden Vanessa Morgan og White Sox-kanden Michael Kopechs afventende skilsmisse kom i lyset i Chicago Tribune, de to virkede som det perfekte par. Morgan’s « eventyrdrøm » bryllup til Kopech syntes at være den maleriske kulmination af deres smukke romantik. Derfor, uden Morgan eller Kopechs direkte kommentarer om opløsningen af ​​deres ægteskab, er det svært at identificere, hvor eller hvornår tingene gik syd for parret.

I januar 2020, bare uger efter at de to blev gift, kæmpede Kopech om sit forhold til sin nye kone. ”Hun er min anden halvdel. Jeg ved, det er en kliché, men det er virkelig, hvad vores forhold handler om,” sagde Kopech om White Sox Talk podcast. « Jeg følte, at jeg havde kendt hende i en levetid, og ærligt kendte jeg med det samme. » På sin Instagram (som siden er blevet slettet) bemærkede han også, at han vidste, at deres forhold var « for evigt », og at Morgan var « gnisten, der genherrede [his] ild « (via Mennesker).

Morgan gentog stemningen. « Vi vidste begge den første dag, vi mødte, at ‘dette er det’, og jeg er så ophidset, at i dag officielt starter vores evigt, » siger the Riverdale skuespiller fortalte E! Nyheder efter parret bryllup. « I dag lovede jeg at elske min bedste ven i en levetid … Jeg kan ikke vente med at tilbringe resten af ​​mit liv med ham. »

Desværre ser det ud til at det for evigt er kommet og gået, men vi ønsker dem lykke, når de forbereder sig på at byde deres søn velkommen!

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui