Home News Den virkelige grund til, at Tyler Oakley træder væk fra YouTube

Den virkelige grund til, at Tyler Oakley træder væk fra YouTube

83
0

YouTuber-vendte husstandsnavnet Tyler Oakley har været en grundpille på videoplatformen i mere end et årti og har samlet mere end 7 millioner abonnenter og indsamlet en cool $ 6 millioner om året fra og med 2017. Stjernen – der var en af de første åbent homoseksuelle YouTubere, der samler et stort antal, ifølge Mashable – har delt alt fra popkulturreaktioner til skønhedstips til politisk optagelse til inspirerende LGBTQ + -centrerede indlæg. Og pr. 15. december 2020 indsendte Oakley et klip på fire minutter, der meddelte, at han tog en pause fra den sociale medieplatform.

I en video kaldet « See ya later » afslørede Oakley, at han vil træde væk fra YouTube i et varmt minut – men det vil ikke være for evigt.

« Jeg forlader på ingen måde YouTube for evigt, så lad mig bare sige det. Jeg vil være tilbage på et eller andet tidspunkt, men jeg vil ikke sige hvornår, fordi jeg ikke ved, hvornår og det kan tage mig et sekund, » sagde han. forklarede og tilføjede, at han « har til hensigt[s] at fortsætte, så længe jeg stadig elsker det. « 

Så hvorfor tager Oakley nøjagtigt en pause?

Tyler Oakley har nogle spændende planer i ærmet

TBH, Tyler Oakley virker lidt udbrændt fra YouTube-scenen – og han har andre projekter, som han ønsker at fokusere på indtil videre.

« Jeg har lavet videoer … i årevis og år og år og år og år, » fortalte han sit publikum. « … Jeg var 18, da jeg startede, og jeg er nu 31 – så du kan gå tilbage og finde en enkelt uge i mit liv mellem disse to datoer og se, hvad jeg havde tænkt mig. Jeg har aldrig rigtig taget en pause og det er nu tid for mig at tage en pause. « 

Han afslørede, at han har « nogle ting » på vej, ting, som han « altid har ønsket at gøre. »

”Jeg vil fokusere på nogle andre ting, som jeg faktisk er virkelig begejstret for, og jeg er virkelig klar til at udvikle mig og lave nogle sjove, nye, små ting,” afslørede Oakley. « Jeg har ikke følt en sjov, ny, lille ting i lang, lang tid, så jeg vil prøve nogle sjove, nye, små ting. »

Selvom han ikke gik ind i detaljer om, hvad disse « sjove, nye, små ting » indebærer, syntes hans tilhængere at acceptere det som en god nok forklaring.

« Pas på dig Tyler, og jeg vil være der for dit comeback! » en bruger kommenterede videoen. « 12 år med ensartede videoer? Nyd venligst din pause, og vi vil være her senere, » delte en anden. Vi kan ikke vente med at se, hvad Oakley drømmer om!

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui