Home Music Den virkelige grund til, at Chanel West Coasts nye album er anderledes

Den virkelige grund til, at Chanel West Coasts nye album er anderledes

95
0

Den virkelige grund til, at Chanel West Coasts længe ventede debutalbum er anderledes; kreativ kontrol. I et interview med Alle ting dækket, fortalte hun Patrick Peterson og BMac, at hun var nødt til at « blokere alle ude – fokusere på hvad [she] ville gøre « for Amerikas kæreste. Chanel tilstod Alle ting dækket duo, der designede albummet, så det ville nå ud til « mange forskellige mennesker – det er hiphop, det er rap, men der er stadig pop, der er kærlighedssange, sange om enhed, og jeg tror, ​​folk vil lytte til det og blive overrasket . « 

America’s Sweetheart er også anderledes, fordi det giver fans et dybtgående kig på, hvem Chanel er som person og kunstner. Sangeren spildte til Hollywood Life i oktober 2020, at sangene på albummet beskæftigede sig med nogle af de hårde dele af hendes liv: « Jeg ville gerne fortælle min historie. Jeg får denne stemning, hvor jeg tror, ​​folk tror, ​​du ved, jeg voksede op med et hvidt stakitværk type [of upbringing]. De ser denne glade lille søde hvide pige eller hvad som helst, og de tænker måske som jeg voksede op forkælet eller med dette lykkelige hjem. Og det er som, nej, jeg voksede ikke op som folk tænker. « 

Læs videre for at finde ud af mere om Chanel og hendes nye album.

Chanel West Coasts nye album vil give tilbage

Chanel West Coasts debutalbum skaber oprør – og ikke på den måde, at hendes « Sharon Stoned » -sang / -video landede hende i retten med skuespilleren, der inspirerede det. Nej, denne gang sigter Chanel på positivitet. ”Jeg kaldte dette album Amerikas kæreste fordi det er en oxymoron og modsiger den opfattelse, som mange har af mig. Jeg har mangler. Jeg har lavet fejl. Jeg har haft gavn af det [sic] fra hvidt privilegium, og jeg har haft en anden chance i livet, som desværre mange mennesker ikke har modtaget, « the Latterlighed stjerne angivet i en pressemeddelelse (via Kompleks).

Chanel vil bruge frigivelsen af Amerikas kæreste at gøre godt for andre. Kompleks rapporterede Chanel vil donere en del af provenuet fra America’s Sweetheart til REFORM Alliance. REFORM Alliance er den sociale og « strafferetlige reformorganisation, der blev grundlagt af Meek Mill, Jay-Z, Philadelphia 76ers-partner Michael Rubin, New England Patriots-ejer Robert Kraft og andre. »

I modsætning til mange albums, der modtager en masse pre-release hype, holdt Chanel Amerikas hemmelighed på DL og fortalte sine fans om albummet bare et par timer før det faldt. Hun sendte en video med sin sang « Eazy » til sin Instagram med beskeden: « Jeg er luskede, det eneste sted, du finder ab ** ch er på tv’et #Eazy. »

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui