Home News Den virkelige grund Cher havde svært ved at acceptere Chaz i starten

Den virkelige grund Cher havde svært ved at acceptere Chaz i starten

65
0

Cher kan være kendt som et homoseksuelt ikon, der stærkt støtter LGBTQ + -samfundet, men selv hun kæmpede for at acceptere sin søn, Chaz Bono, under hans overgang. « Det var meget uligt mig at i starten have et problem med Chaz at være homoseksuel, og det forsvandt sådan, » mindede Cher i et interview med CNN den 17. december 2020. « Så talte vi om [whether Bono was] transkøn i mange år. Og [he] ville sige, ‘Nej, det vil jeg ikke [transition]. Og så gik han og sagde: ‘Okay, jeg vil gøre dette.’ « 

Chaz begyndte først sin overgang i 2009, og siden da sagde Cher, at han er « så utroligt glad. » Hendes søn blev endda den første transseksuelle person, der dukkede op Dans med stjernerne i 2011.

Cher indrømmede imidlertid, at det « ikke var let » at acceptere sin søn i starten, på trods af at hun altid havde kærlighed til det homoseksuelle samfund. Hun mindede hende om « Introduktion til homoseksuel verden », 9 år gammel CNN« En dag kom jeg hjem, og der var disse to mænd i min stue sammen med min mor og min tante. De lavede deres hår og talte, og jeg tænkte: » Hvorfor har vi aldrig haft denne slags fyre i nærheden ? Fordi disse fyre er de sejeste. ‘ »Hun tilføjede, at » homoseksuelle mennesker ikke har lyst til at passe ind, og jeg har aldrig haft det som om jeg passer ind.  » Bliv ved med at rulle for at se den virkelige grund til, at Cher kæmpede for at acceptere Chaz i de tidlige stadier af sin overgang.

Cher følte, at hun mistede et barn

Mange familier, der har haft en elsket overgang, siger, at de tidlige dage ligner meget på at sørge over den person, de engang var død. Cher følte bestemt en lignende smerte og indrømmede, at hun plejede at ringe til Chazs gamle telefonsvarer for at høre hans gamle stemme. ”Det var meget vanskeligt,” sagde hun CNN.

Chers tristhed varede ikke længe, ​​da hun hurtigt indså, at « du ikke mister dem, » og tilføjede, at « de bare er i en anden form. » Chaz åbnede sig for sin overgang til Oprah i 2011 og indrømmede: « Livet var altid så meget vanskeligere » før hans transformation. « Især ved at gå i puberteten følte det som om forventningerne omkring mig begyndte at ændre sig, eller hvordan jeg skulle handle, men det føltes også som om min krop bogstaveligt talt forrådte mig, » delte han og tilføjede: « Jeg gik fra en meget atletisk , lige op og ned lille dreng til en meget kurveagtig kvinde. Det var bare forfærdeligt for mig. « 

Chaz fortsatte med at afsløre, at hans mor kæmpede med sin overgang, men gentog sine egne bemærkninger og delte, at hun hurtigt slap ud af det. ”Den svære ting for min mor er, at fordi hun er en offentlig person, og fordi hun har denne personlighed at være så cool med ting og progressiv, glemmer folk, at hun er forælder,” forklarede han. « Sandheden er, at mange forældre aldrig taler til deres transseksuelle børn igen. Det er ikke tilfældet i min familie. Der er ingen tvivl om hendes kærlighed til mig. »

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui