Home Music Den virkelige betydning bag ‘fyrværkeri’ af Katy Perry

Den virkelige betydning bag ‘fyrværkeri’ af Katy Perry

71
0

I 2010 udgav Katy Perry hitsangen « Firework ». Inden han droppede singlen, fortalte Perry MTV Nyheder at det var « sandsynligvis min yndlingssang fra rekorden », der beskrev det som « noget jeg er mest stolt af. » Hun afslørede: « Folk kommer tilbage og vedtager det næsten som deres egen hymne, og det er, tror jeg, svært at skrive en hymne, der ikke er osteagtig. »

Perry indrømmede, « Jeg håber, det kan være en af ​​de ting, hvor det er, ‘Ja, jeg vil lægge knytnæven op og føle mig stolt og føle mig stærk.' » Hun sagde til afsætningsmuligheden, « Jeg synes, » Fyrværkeri « er en ægte Jeg tror det ville være som opusen eller min ene sang – hvis jeg skulle vælge en sang til at spille – for den har en god beat. Men den har også en fantastisk besked.  » I en anden MTV Nyheder interview, delte sangeren: « Jeg tror, ​​det er derfor, jeg skrev det, fordi jeg virkelig tror på mennesker, og jeg tror, ​​at folk har en gnist til at være fyrværkeri. »

Songwriter forklarede, « Det er bare op til dem, og mange gange er det kun os, der står i vejen for at nå vores mål, opfylde vores skæbner, være den bedste version af, hvem vi muligvis kan være, så det er derfor, jeg skrev det .  » Bortset fra at dele sit mål om at motivere andre gennem sangen, åbnede Perry sig også om, hvad der inspirerede hende til at skrive sporets tekster i første omgang.

Katy Perrys ex Russell Brand hjalp hende med at finde inspiration

Katy Perry beskrev « Firework » som « en sang, hvor jeg tror, ​​at mit formål med nogle mennesker kan ændre sig, når de hører det », da hun talte til Billboard i 2010. Hun afslørede, « Grundlæggende har jeg denne meget morbide idé … når jeg passerer, vil jeg blive sat i fyrværkeri og skudt over himlen over Santa Barbara Ocean som min sidste hurra, » fordi hun « vil være et fyrværkeri, både levende og dødt. « 

Hun delte: « Min kæreste viste mig et afsnit fra Jack Kerouacs bog På vejen, om mennesker, der surrer og sprudler og er fulde af liv og aldrig siger noget almindeligt. « På det tidspunkt var Perry sammen med Russell Brand. Hun forklarede, at folk kan » skyde over himlen som et fyrværkeri og få folk til at gå, ‘Ahhh . ‘ Jeg gætter på, at det at få folk til at gå ‘ahhh’ er ligesom mit motto, « som stemmer overens med sangens tekst.

Perry diskuterede også Brands boganbefaling i en video, som hun delte på sin YouTube-side, idet hun mindede om, ”Jeg blev introduceret til denne fyr af min kæreste, som er en stor fan, og han fortalte mig bare om denne bog, og hvordan i bogen , der er et afsnit « der stod ud for hende. Da hun læste det, tænkte hun ved sig selv, « det er den, jeg har lyst til at være, hvem jeg vil være, som jeg vil omslutte mig med … den type[s] af fyrværkerifolk. « 

Katy Perry ønskede at inspirere folk med ‘Firework’

Katy Perry beskrev disse « fyrværkeri mennesker » som dem, der « gør livet værd at leve 110%, og jeg tror, ​​at det at skrive sangen » Firework « har den inspiration, vel vidende at alle kan være et fyrværkeri. Det handler bare om, at du antænder gnisten indeni af dig og få folk til at gå ‘aww’ hvert øjeblik i dit liv som at gøre det med formål hvert trin « (via YouTube). Hun sagde, at hun er « virkelig stolt af sangen » ud over at indrømme, at den « sandsynligvis ville være min favorit på pladen. »

I en anden YouTube-video sagde hun: « Jeg tror, ​​at folk i livet bliver udfordret til at komme til, hvor de vil være, for at nå deres mål. Og forhåbentlig kan de høre denne sang og finde ud af, at disse udfordringer ikke rigtig er svært at komme forbi. « 

« Med min historie har det været så mange, antager jeg ‘prøvelser og trængsler’ at lide at komme til dette sted. Det er fantastisk at høre folk komme igennem ting i livet og nå deres mål, » bemærkede Perry. Hun dedikerede musikvideoen til It Gets Better, som er en « nonprofit organisation med en mission om at løfte, styrke og forbinde lesbisk, homoseksuel, biseksuel, transseksuel og queer ungdom. » Hun tweeted at hun gjorde det « fordi alle har gnisten til at være et FIREWORK. »

Mens « Firework » -teksterne har en meget klar besked, er der mange lag i sangen, hvorfor det stadig resonerer med så mange mennesker et årti efter dens frigivelse.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui