Home Music Den virkelige betydning bag Chanel West Coast’s Trick

Den virkelige betydning bag Chanel West Coast’s Trick

144
0

Chanel West Coast fik berømmelse gennem sine optrædener på MTV shows Rob Dyrdeks Fantasy Factory og Latterlighed. Men rapperen og LA-indfødte arbejder på at genindføre sig selv med udgivelsen af ​​sit debutalbum, « Amerikas kæreste.« Albummet med 19 spor var år i gang for Chanel, der ønskede at bruge hendes musik til at ændre » hvordan folk synes, mit liv er. « 

”Jeg har altid været en mere privat person,” sagde hun Hollywood Life i oktober 2020. « Og så har jeg ikke talt om meget af mit liv, tror jeg, i min musik. » Mens hun indrømmede, at hun nyder at lave « en festsang og måske en kærlighedssang », udfordrede hun sig selv til at lave musik, der afspejlede « den alvorlige ting, der skete i mit liv. »

Som hiphop-kunstner sigtede Chanel også mod at lukke troen på, at hun voksede op i en privilegeret husstand. ”Derfor ville jeg fortælle min historie,” forklarede hun. ”Jeg får denne stemning, hvor jeg tror, ​​folk tror, ​​at jeg voksede op med en hvid stakitværk [of upbringing]. De ser denne glade lille søde hvide pige eller hvad som helst, og de tænker måske som om jeg voksede op forkælet eller med dette lykkelige hjem. Og det er som, nej, jeg voksede ikke op som folk tænker. « 

Chanel West Coast handler om balance

Med hensyn til hvem Chanel West Coast hentede inspiration fra, da hun lavede sit debutalbum … hun kan takke Miami rap-duoen City Girls. Ifølge Chanel motiverede City Girls ‘hit « P *** y Talk » hende til at lave en twerk-inspireret kvindelig empowerment-sang med titlen « Trick ».

« Du er ikke nødt til at poppe den p *** y for en mand, der ikke fortjener det » Chanel kan høres rappe om Porcelain Black-samarbejdet. Hun fortalte Hollywood Life hvor « vigtigt » det er « at styrke kvinder » gennem musik. Især den slags musik, der får dig til at ryste din pengeproducent. « Jeg elsker twerking-musikken, den p *** y-popping-musik, » fortalte Chanel stikkontakten, før hun råbte City Girls. « Du ved, ‘P *** y Talk’ af City Girls, det er som min yndlingssang lige nu, okay? Så jeg er ikke nogensinde [going] at tale ned på folk, der elsker at dukke op og have det sjovt og være sexet. « 

Men forvent ikke, at hun skyder en klodset musikvideo til sangen. Rapperen delte vigtigheden af ​​at opretholde balance for alle de små børn, der ser op til hende. « Hvis du virkelig taler meget vulgært i en sang … måske skulle videoen være lidt mere sød? Eller hvis du er lidt mere sød, måske gør videoen lidt mere sexet, bare at have den balance.  » Det er rigtigt, Chanel. Du holder den balance!

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui