Home Music Den utallige sandhed fra Saint Jhn

Den utallige sandhed fra Saint Jhn

136
0

Den Guyanese-amerikanske sanger, sangskriver og rapper Saint Jhn har langsomt sneget sig op med hitlisterne med sin unikke musikstil, der kombinerer hans opdragelse i Brooklyn, New York med sin Guyanese-baggrund.

Født i Brooklyn, Saint Jhn, hvis fødselsnavn er Carlos Saint John, delte sin tid med at vokse op mellem Brooklyn og Guyana. Hans store pause kom efter at have forsøgt at skrive en sang til Beyoncé i 2015. Sangen Saint Jhn oprettede var « Roses », som senere ville springe ind i Billboard Hot 100 efter at være blevet remixet af Imanbek og gå viral på Tik-Tok.

”Jeg vidste ikke, at det skulle blive den største sang i verden,” fortalte Saint Jhn Billboard. « Jeg troede [the original] ‘Roses’ var den største sang i verden i 2015. Det tror jeg stadig på. Jeg vidste ikke, at dette var mekanismen eller katalysatoren for, at dette var nøjagtigt, hvad jeg troede, det ville blive. « 

Men hver rose har sine torner. Lad os se på den utallige sandhed fra Saint Jhn.

Hans største helt er hans bror

Før Saint Jhn var en hit-making singer-songwriter, begyndte han sin karriere som rapper, takket være sin ældre bror. I et interview med Billboard, Afslørede Saint Jhn, at hans største helt var hans to år ældre bror, der ville rappe på gaderne i Bushwick, Brooklyn.

« Han følte sig som en marionetmester – uanset hvad han gjorde, kontrollerede han publikum, » sagde kunstneren og henviste til mængden af ​​mennesker, der ville omgive hans bror. « Publikum ville gå, ‘Åh. Owww. Ping! Zap! ‘ Det var som en af ​​Batman tegneserie, og han skrev den. « 

Taler til Fader, Delte Saint Jhn, hvordan hans ældre bror indtog stedet for sin fraværende far, og hvordan kunstneren kopierede alle hans bevægelser. « Hvis han var fisker, ville jeg have været fisker. Hvis han var kaptajn i hæren, ville jeg have været kaptajn i hæren. Jeg ville have fulgt ham ned i det mørke hul, han gik ned, » sagde Saint Jhn.

Efter sin brors rap-færdigheder begik « Roses » -sangeren tidligere [he] selv vidste det [he] havde andre muligheder. « Kunstneren fortalte magien, » Jeg forpligtede mig, før jeg virkelig forstod, at der virkelig var andre ting at gøre. Ligesom, hvem ved det? Jeg har muligvis været marketingchef et eller andet sted, hvis nogen ville have fortalt mig, at det var muligt, eller hvis han ville have sagt: « Du kan gøre noget andet. »

Saint Jhn startede et falskt PR-agentur

Saint Jhns første to projektudgivelser kom ifølge navnet Carlos St. John i 2010, ifølge Billboard. Kunstneren var lige ved at komme i gang og boede på en vens sofa i New York. Af sin tidligere lyd beskrev Saint Jhn projekterne for Fader som « mere aggressiv. » Kunstneren håbede at få så mange af sine tanker som muligt ind i en sang ved at rappe.

”Det var mindre musikalsk, end det er nu,” sagde Saint Jhn. « Jeg tror ikke, jeg havde baggrunden i musikken på det tidspunkt, jeg havde bare ting, som jeg ville sige, ting, jeg ville komme ud af brystet. Jeg har måske været vred – jeg er lidt mindre vred nu. »

I sine tidlige år med at lave musik oprettede Saint Jhn et falsk PR-agentur for at promovere sit arbejde: Taylor Foor PR. « Taylor Foor lød på universitetsuddannelse og køn tvetydig, » sagde sangeren til Billboard om PR-bureauet. « Det lød som en, du skulle svare på. Og det fungerede. »

Takket være Saint Jhns falske erhverv mødte kunstneren Azeem og samarbejdede på et spor kaldet « Hurricanes and Tornadoes. » Sangen blev opdaget af en musikekspert, der fløj Saint Jhn til Los Angeles for at blive sangskriver. ”Han siger til mig:” Vil du rap eller vil du tjene en million dollars? ”, Fortalte Saint Jhn Billboard. « Det ændrede alt for mig. Det var første gang nogen nåede ud til mig og var interesseret i noget, jeg kunne bidrage med. »

Han forsøgte at skrive sange til Rihanna

Saint Jhns forsøg på at gøre det stort i musikbranchen som sangskriver fungerede … lidt. « De fortæller dig, at en sang vil ændre dit liv inden for sangskrivning, og vi troede på det på det tidspunkt, » fortalte kunstneren Billboard. « De giver dig den gulerod på en pind. Vi prøvede bare at komme derhen. »

Saint Jhn « kom dertil » til sidst med en forfatter og producentkredit på Usher’s single « Crash » fra 2016. Kunstneren fortalte Fader oplevelsen « var ydmyg », til trods for at kunstneren blev mødt med kritik af, at de sange, han skrev, ikke var anvendelige for andre kunstnere.

« Det første år, hvor jeg hørte det, var det mest deprimerende – jeg forsøgte at være så generisk som jeg overhovedet kunne og tage mit perspektiv væk, men jeg kunne bare ikke, » fortalte sangskriveren Billboard. « Jeg kan kun skabe fra det udsigtspunkt, jeg har. Jeg var ikke klar over, at det betød, at jeg havde min egen identitet. »

Hans egen identitet kom i vejen for hans mulighed for at skrive for Rihanna (ingen af ​​hans pladser blev plukket op af « Diamonds » -sangeren) og satte ham tilbage i New York to måneder efter ankomsten til Los Angeles.

Han led af angst

På trods af at han ikke landede nogen Rihanna-plader, fortsatte Saint Jhn stadig med stor succes med sin egen musik kun få år senere. I 2018 udgav sangeren sit debutalbum Collection One med hans snart at blive ramt « Roses. » Ifølge Ansigtet, døbte kunstneren derefter modellering med en Gucci-kampagne. Et år senere, i 2019, optrådte Saint Jhn på Beyoncé’s Løvernes konge: Gaven soundtrack på singlen « Brown Skin Girl. » Samtidig udgav kunstneren også et album med titlen Ghetto Lenys kærlighedssange. I februar 2020 begyndte al Saint Jhns succes at blive for meget, idet kunstneren udsatte sin europæiske turné (pre-COVID-19 krævede, at alle kunstnere skulle gøre det samme).

« Jeg oplevede angst for første gang i hele mit liv, » fortalte kunstneren Ansigtet. « Min vejrtrækning blev forøget, og jeg udviklede yderligere symptomer, som jeg ikke helt kunne identificere, fordi det var min første gang. Jeg ville ikke bringe mig selv i fare eller risikere min mentale sundhed og min fysiske velvære. »

På en måde føler Saint Jhn, at hans intuition spillede en rolle i hans beslutning om at tage en pause, med den måde, hvorpå resten af ​​2020 viste sig. « Jeg har arbejdet så hårdt, og jeg vil være her i lang tid, så jeg gjorde det hårde og aflyste turen. Jeg tror, ​​min krop sagde bare: ‘Chill out for a second. Måske sagde min intuition 2020 blev alligevel f-ked op! « 

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui