Home Music Den triste sandhed om Meghan Trainors All About That Bass-video

Den triste sandhed om Meghan Trainors All About That Bass-video

46
0

Meghan Trainor er en af ​​de popstjerner, som du ikke kan lade være med at blive forelsket i. Hun er karismatisk og laver musik, som folk ikke kan lade være med at rejse sig og danse til.

I et interview med BBC i 2016 sagde sangeren « Like I’m Gonna Lose You », at hun ønsker at være et ikon, specifikt for hendes sangskrivning.

« Jeg vil være en af ​​disse ikonlegender – men set som en fantastisk sangskriver, » afslørede hun. « Jeg ønsker at blive husket som en legende. Jeg vil gerne have, at sangskrivningen skal være først. Jeg vil have dem til at sige ‘Hun skrev om ting, jeg behandlede. Hver alder jeg var i, relaterede jeg til det.' »

Hun fortsatte med, hvor meget hendes sange betyder for hende, og bemærkede: « Når jeg skriver sange, vælger jeg et emne, men jeg bliver ikke for specifik. Jeg siger ikke ‘han’ eller ‘hun’. Jeg siger ikke ‘dig’ eller ‘mig’. Jeg undgår alle de ting, så jeg kan forholde mig til alle. « 

Men den forventede mor delte også, at ikke alle sange bringer de bedste minder. Især en markerer en vanskelig tid for Trainor, og hun åbner endelig op for sin sandhed.

Meghan Trainor siger, at hun var ‘så usikker’ i sine ‘All About That Bass’-dage

Selvom « All About That Bass » blev et øjeblikkeligt hit for Meghan Trainor – hvor han indhentede to Billboard Awards og flere nomineringer – synes sangen og dens berygtelse at være et ømt sted for sangeren.

I et interview i december 2020 med grooming-ekspert Jonathan Van Ness på hans podcast Bliv nysgerrig med Jonathan Van Ness, Trainor talte om, hvad hun virkelig synes om den prisvindende sang og samtalerne omkring den.

« Mit største problem var, at jeg bare var så usikker. Ligesom teksterne i ‘All About That Bass’ er så modsatte af det, jeg følte på det tidspunkt, » forklarede hun. « Fordi folk ville se på mig, og de ville sige: ‘Åh, du bliver en god sangskriver.’ … De var ligesom, ‘Du er en god sangskriver’, og jeg ville være, ‘Så du kan ikke se mig på scenen? Vil du ikke se mig som en performer?’ Og jeg lavede vittigheder, skamvittigheder om mig selv. Jeg var som: ‘Jeg ved, jeg får min krop lige ved 26, og så bliver jeg en popstjerne.’ « 

Trainor mindede også om at være sat i korsetter til videoen og nævnte, at det ikke var meningen med sangen, mens de snoede hende op i dem, til ingen nytte.

Heldigvis for os alle lod Trainor ikke dette øjeblik i sin karriere ned på hende, og hun gik videre med at frigive snesevis af flere sange – inklusive en samling dedikeret til hendes yndlingsferie!

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui