Den skyggefulde side af Richard Dreyfuss

  49
  0

  Richard Dreyfuss har været en del af nogle af branchens mest ikoniske film, såsom Kæber til Luk møder af den tredje slags. På skærmen har skuespilleren fremvist sine talenter gennem syv årtier og sammensat en af ​​de mest imponerende og varige karrierer, vi nogensinde har set. Uden for skærmen har Dreyfuss dog ikke været så succesrig. Han har været i problemer med loven, blevet mærket som vanskelig og tilføjet komplikationer til sæt og produktioner. Om det hele er hans skyld eller ej, er undertiden uklart, men rygterne og opfattelserne er svære at bryde i Hollywood, når de tager fat.

  Som et resultat har vi besluttet at gennemsøge detaljerne i de mindre salte fortællinger, der har præget Dreyfuss ‘karriere. Skuespilleren har ikke været genert over at give udtryk for sin mening om kontroverserne i hans liv, så fans er sjældent nødt til at gætte eller undre sig over, hvor han står. Mange læsere vil være opmærksomme på hans anerkendelse, men det følgende er et glimt af den skyggefulde side af Richard Dreyfuss.

  Richard Dreyfuss, ‘Mr. Ny Hollywood-etablering ‘

  Før Richard Dreyfuss helt sikkert lavede et stænk, før han gjorde sig bemærket som skuespiller. Klokken 16 blev han startet fra en audition i et større studie for at råbe på en instruktør og rollebesætning for at få ham til at vente. ”Da jeg gik hen til min mors bil, følte jeg mig strålende,” sagde han The Telegraph. « Jeg vidste som 100% sikkerhed, at jeg ville gøre det som filmstjerne. » Denne tillid gned nogle mennesker forkert.

  I 1978 var Dreyfuss et hit efter at have fundet enorm succes i Amerikansk graffiti, kæber, Luk møder af den tredje slagsog Farvel-pigen. Han var også meget opmærksom på det ry, han havde opbygget. Ifølge Rullende sten, folk på det tidspunkt kaldte ham « Mr. New Hollywood Establishment » og « arrogant. » Som hans ven Carl Borcuk fortalte Rullende sten, ”Det kommer fra Richard, der fortæller folk, at han ville blive en succes,” men Dreyfuss hævdede, at han ikke forstod det.

  « Jeg ved ikke, hvorfor det er taget som arrogance, » forklarede Dreyfuss til bladet. « Jeg er sandsynligvis mere usikker og mere offentligt selvnedbrydende end nogen anden person, jeg nogensinde har kendt. Men fordi jeg også har sagt det modsatte, er det alt, hvad de hører. » Men dette er den samme mand, der indrømmede i The Guardian at han « ville forkaste enhver skuespiller i Hollywood, » den samme mand, der bekræftede det The Telegraph at han mener « hans er det fineste stykke arbejde fra enhver levende skuespiller i Hollywood – bedre end Al Pacino, Robert De Niro, Jack Nicholson og Dustin Hoffman. »

  Hvad med Bill Murray?

  I filmen fra 1991 Hvad med Bob? Richard Dreyfuss bliver vild af en irriterende patient (Bill Murray). På sættet blev Dreyfuss skør af en irriterende skuespiller (også Bill Murray). I et interview med Yahoo! Underholdning, Kaldte Dreyfuss Murray for en « beruset mobber », før han delte en ikke så skinnende hukommelse. ”Han satte sit ansigt ved siden af ​​mig, næse mod næse,” mindede Dreyfuss til stikkontakten. « Og han skreg øverst i lungerne: ‘Alle hader dig! Du tolereres!’ Der var ikke tid til at reagere, fordi han bøjede sig tilbage og tog et moderne glasblæst askebæger. Han kastede det mod mit ansigt fra [only a couple feet away]. Og den vejede omkring tre fjerdedels pund. Og han savnede mig. Han forsøgte at slå mig. Jeg rejste mig og gik. « 

  På sin side indrømmer Murray at være vanskelig. ”Det er underholdende,” sagde han til Ugentlig underholdning. « [Dreyfuss and I] kom ikke godt overens med filmen, men det fungerede for filmen. Jeg mener, jeg kørte ham nødder, og han opmuntrede mig til at køre ham nødder. « Men Dreyfuss lod det aldrig gå. Atten år efter den film, fortalte Dreyfuss AV-klubben, « Jeg kan ikke lide ham, men han får mig til at grine selv nu. »

  På Fan Expo 2017 i Toronto kaldte Dreyfuss Murray for en « foragtelig gris », et stød han gentog for The Telegraph. Chatter med IGN, instruktør Frank Oz husker « friktion og en masse spænding », men han insisterede på « Det var ikke af ondskabsfuldhed, det var bare, at alle følte stærkt, hvordan man kunne gøre filmen bedre. »

  Påstande om Richard Dreyfuss dukkede op

  I 2017 dominerede Kevin Spacey-skandalen luftbølgerne. Efter Harry Dreyfuss kom frem med beskyldninger mod Spacey i en BuzzFeed stykke, hans far, Richard Dreyfuss, tweeted support for sin søn. Richards svar sad imidlertid ikke rigtigt sammen med nogen fra hans fortid. « Vent et øjeblik, denne fyr chikanerede mig i flere måneder, » sagde forfatter Jessica Teich om Kæber skuespiller i et interview med Grib. « Han var i en position med så meget magt over mig, og jeg følte ikke, at jeg kunne fortælle nogen om det. Det virkede bare så hyklerisk. »

  Begyndende i 80’erne, mens du arbejder på showet, Sjovt, du ser ikke 200 ud, Hævdede Teich, at hun blev udsat for « kontinuerlige, åbenlyse, uhyggelige kommentarer og invitationer fra Dreyfuss. » På et tidspunkt gik hun ind i hans trailer, og han angiveligt afslørede sig selv. « Han skabte et meget fjendtligt arbejdsmiljø, hvor jeg følte mig seksualiseret, objektiviseret og usikker, » sagde hun. ”På enhver mulig måde kunne hans position i livet ikke have været mindre sammenlignelig med min,” sagde hun. « Det var så stor kraftforskellen var. Han var berømt, han var rig, han havde en Oscar. »

  I en erklæring til Grib, Erklærede Dreyfuss sin uskyld. « Jeg benægter med eftertryk nogensinde at ‘udsætte’ mig for Jessica Teich, som jeg har betragtet som en ven i 30 år, » skrev han. « Jeg flirtede med hende, og jeg husker, at jeg prøvede at kysse Jessica som en del af det, jeg troede var et forførelsesritual, der fortsatte i mange år. Jeg er forfærdet og forvirret over at opdage, at det ikke var enighed. »

  Richard Dreyfuss siger, at han var ‘en dårlig fyr’

  Da Richard Dreyfuss forsøgte at rydde sit navn for forseelser med Jessica Teich, indrømmede han, at han tidligere havde gjort noget forkert. Ikke det forkerte, han blev beskyldt for, skal du huske, men andre former for uret. « Jeg blev fejet op i en verden af ​​berømthed og narkotika, » sagde han i en erklæring udsendt til Grib. « Jeg flirtede med alle kvinder, hvad enten det er skuespillerinder, producenter eller 80-årige bedstemødre. Jeg fløjtede endda med dem, der var uden for grænserne, som konerne til nogle af mine bedste venner, hvilket især oprører mig. Jeg respekterede mig selv , og jeg respekterede dem og ignorerede min egen etik, som jeg beklager dybere end jeg kan udtrykke. « 

  « Jeg voksede ikke til at kunne lide mig selv meget, » sagde han om sin fortid i et interview med The Telegraph. « Jeg blev en schmuck. Jeg lavede stoffer. Jeg drak en flaske cognac om dagen. Jeg sov med andre mænds koner. Jeg kom til det punkt, hvor jeg ville have nogen til at stoppe verden, så jeg kunne komme af. » På trods af at han sagde « han var en dårlig fyr i en årrække », føler Dreyfuss dog, at det, han gjorde, ikke kun var enighed, men medfødt eller indgroet i ham. « Mit motto var, hvis du ikke flirter, dør du, » sagde han til The Guardian. « Jeg tror, ​​at mænd og kvinder er ment til og formodes for det. »

  Robert Shaw og Richard Dreyfuss fiskede efter drama

  I mange år har historier om spænding og drama fra sæt af Kæber har bevæget sig gennem Hollywood cirkler og tabloider. Et af de mere vedholdende rygter er, at skuespillere Richard Dreyfuss og den afdøde Robert Shaw hadede og kæmpede med hinanden under hele filmens fremstilling – men Dreyfuss afviser denne helt. « Det er tydeligvis ikke sandt, og hvor det startede ved jeg ikke, men stol på mig, Robert Shaw ville ikke se den idé om en fejde, glem det, » sagde han til Daglig rekord. « Jeg mistede min sans for humor en eftermiddag, det er ikke en fejde. »

  Dreyfuss hævder, at han i løbet af « en eftermiddag » kastede Shaw’s drink i havet, og Shaw gengældte sig med en brandslange. ”Jeg mistede min sans for humor, og det varede omkring en time,” sagde Dreyfuss.

  Men ikke alle husker det på den måde. Skuespiller Roy Schneider sagde for eksempel i Jaws: The Inside Story at skuespilleren, der spillede Quint, var fast besluttet på at banke en ung og pompøs Dreyfuss ned et par pinde. « [Shaw] troede virkelig, at Dreyfuss havde brug for en slappende, ung punk uden scenerfaring, « mindede Schneider. Direktør Steven Spielberg sagde, at den førnævnte drikkeglashændelse » blev grim « og kaldte den » den store Dreyfuss / Shaw-fejde « , hvilket er ret en titel et oksekød, der kun varede i « en eftermiddag. »

  Natten Richard Dreyfuss ‘mistede kontrollen’

  På højden af ​​sin popularitet i 1982 var Richard Dreyfuss på vej ned ad en mørk vej, da han styrtede ned, bogstaveligt talt. Når han kørte i beruset tilstand gennem Beverly Hills, mistede skuespilleren « kontrollen med sin bil, og den rullede flere gange. » New York Times rapporterede, at da politiet kiggede i hans køretøj, fandt de ud af, at han kørte rundt med « et hætteglas med hvidt pulver, der mistænkes for at være kokain. »

  « Jeg tilbragte en uge eller 10 dage i fuldstændig benægtelse og forsøgte at glemme, hvad der var sket, og hvad jeg var ved at stå over for, » sagde han til Hollywood Reporter. « Jeg gjorde det ved at gå til mange orgier i Hollywood og Malibu. Og en aften gik jeg til en af ​​disse ting, og en af ​​colaerne formåede at lade mig mod hendes vilje se, hvor meget hun hadede sig selv. Og jeg gik ud af bagdøren, gjorde det aldrig igen. « 

  Dreyfuss giver en anden forklaring på, at ædruelighed er i bogen, Øjeblikk af klarhed: Stemmer fra frontlinjerne for afhængighed og genopretning af Christopher Kennedy Lawford (via Den uafhængige). Ifølge stikkontakten skrev Dreyfuss om at have « en vision om en lille pige i en lyserød kjole og hornbriller. » Denne vision var en advarsel, sagde han. « Jeg vidste, at den lille pige enten var den lille pige, at jeg ikke dræbte den aften, hvor jeg fuldstændigt mistede kontrollen med min bil, eller at hun var pigen, datteren, jeg ikke havde haft endnu, » skrev Dreyfuss. « Jeg vidste det som en bestemt kendsgerning. »

  Ting var ikke så jazzy for Richard Dreyfuss

  Kommer ud af sin Oscar-gevinst for Farvel-pigen, Richard Dreyfuss blev kastet i filmversionen af ​​Bob Fosses All That Jazz. Ifølge AV-klubben, filmen var « risikabel », så studierne havde brug for et husstandsnavn for at frontere den. Dreyfuss accepterede rollen, men bare dage før de skulle begynde at optage i 1978 skabte han overskrifter ved at bakke ud.

  Ifølge Orlando Sentinel, Citerede Dreyfuss « kunstneriske forskelle » som årsagen til hans afgang, men The Guardian anfører, at det kom ned på « hans manglende evne til at klare de fysiske krav til rollen. » I 1978 Cameron Crowe af Rullende sten (Ja, at Cameron Crowe) skrev, at Dreyfuss blev sadlet med en regning på $ 350.000, efter at han gik væk i sidste øjeblik. Dreyfuss fortalte angiveligt sin ven Roy Schneider, skuespilleren, der overtog rollen, om sine problemer med filmen. ”Jeg tror ikke, jeg vil lave denne film, sagde han ifølge Schneider (via Sam Wassons bog Fosse). « Jeg kan ikke lide Fosse, og han kan ikke lide mig. Jeg føler mig bare ikke mentalt parat til at gøre denne ting. »

  I All His Jazz: The Life and Death of Bob Fosse, Martin Gottfried afslørede, at Dreyfuss ikke levede let med beslutningen. ”I et par år fortalte jeg mig selv, at jeg var godt ude af det, og så stod jeg endelig over for det,” sagde han. « Jeg havde givet chancen for at arbejde med Bob Fosse, og det var dumt af mig. Det sagde jeg selv til ham. »

  Richard Dreyfuss bøjede sig, inden han tog en bue

  I midten af ​​00’erne, Producenterne var på vej mod en West End-produktion, og Richard Dreyfuss var blevet kastet i rollen som Max Bialystock. Og som Dreyfuss mindede om The Guardian, det gik ikke lige uden problemer. « Du ved, jeg kan ikke synge eller danse, ikke sandt? » han huskede at have fortalt Mel Brooks på det tidspunkt. « Men Mel blev ved med at opmuntre mig. Og jeg sagde, at jeg ville tage London. » Det var der, han indså, at han var inde over hovedet. Alligevel gik han igennem træningen og øvelserne og kom igennem til preview-sæsonen, men det var ikke nok til at dæmpe hans nerver. Producenterne åbner 9. november, ”sagde han i en episode af Det Frank Skinner Show (via The Guardian). « Kom fra jul af. Kom ikke før det, OK? » En dag senere meddelte showet, at Dreyfuss var blevet frigivet, fordi han ikke var i stand til at « opfylde rollens strenghed. »

  « De besluttede, at min krop ikke kunne gøre det meget tidligere, end jeg gjorde, » fortalte Dreyfuss The Guardian af beslutningen. « Jeg spekulerede også på, om min krop ikke kunne gøre det. Min krop skilt sig virkelig fra mig i juli. » Efter hans udgang fortalte koreograf Susan Stroman Bred vifte at Dreyfuss « havde klaget over smerter; hans krop var ikke op til opgaven. »

  Dreyfuss foreslog The Guardian at rollens krav simpelthen var umulige at imødekomme. « Stroman ville fortælle skuespillere midt i luften: ‘Stop. Og mens du er deroppe, skal du lade som om du er en påfugl og skylle et toilet, mens du er ved det, » sagde han.

  Richard Dreyfuss ‘families juridiske kamp igen og igen

  I midten af ​​80’erne henvendte Richard Dreyfuss ‘far, Norman Dreyfuss sig til skuespilleren for et lån på $ 870.000 for at hjælpe ham ud af en « familiekrise » ifølge retsdokumenter (via Courthouse News Service). Imidlertid fremgår det af dokumenterne, at lånet rent faktisk blev brugt til at købe en kontorbygning i Los Angeles. Richard hævdede, at hans far og onkel ikke kun forsømte at betale ham efter mere end 20 år, men de så heller ikke noget af virksomhedens afkast – selvom han ejede « mindst 29 procent af virksomheden. »

  Skuespilleren forfulgte først denne retssag i 2008, og som The Guardian rapporterede, hævdede han, at hans slægtninge « omdirigerede millioner af dollars fra en $ 6 mio. dom, de vandt mod staten Californien på grund af en lejeaftale i bygningen. » Igen modtog han angiveligt intet. Han genudstedte retssagen i 2012, da ifølge Courthouse News Service, det virkede som om de « måske sælger bygningen. » Som svar hævdede Richards far og onkel, at Richards andel af virksomheden kun var ca. 10%. Richards far døde i 2013, og det er uklart, om de løste dette problem før hans død.

  LASCIA UN COMMENTO

  Per favore inserisci il tuo commento!
  Per favore inserisci il tuo nome qui