Home royals De waarheid over de oprit van Alex Trebek met de royals

De waarheid over de oprit van Alex Trebek met de royals

37
0

In juli 2020, geliefde Gevaar! de memoires van Alex Trebek – slimme titel Het antwoord is … Reflecties op mijn leven – overal boekenplanken raken. De autobiografie, die een uitgebreid overzicht geeft van het leven van Trebek, debuteerde de dag voor de 80ste verjaardag van de gastheer van de game. Los Angeles Times.

Terwijl Trebek – die deels bekend staat om zijn iconische snor – bekend staat om zijn rol in Gevaar!, hij heeft ook meer publieke aandacht gekregen in het licht van zijn gezondheidsstrijd. In maart 2019 kondigde Trebek aan dat bij hem alvleesklierkanker stadium IV was vastgesteld. In feite was het deze diagnose die Trebek motiveerde om zijn levensverhaal te schrijven. Hij schreef in zijn boek (via US Weekly): « Ik wil dat mensen iets meer weten over de persoon die ze het afgelopen jaar hoedden. »

Hoewel dat genoeg is om ons aan het huilen te maken, deelt Trebek een aantal echt grappige verhalen in zijn memoires. Wil je een van de beste kennen? Hij ontmoette koningin Elizabeth en het liep niet helemaal zoals gepland.

Alex Trebek is misschien niet zo gedenkwaardig voor royalty’s

In zijn memoires, Het antwoord is … Reflecties op mijn leven, Alex Trebek deelt enkele leuke momenten en reflecteert op dingen die door de jaren heen zijn gebeurd. In punt gegoten? In 1967 werkte Trebek volgens de Canadian Broadcasting Corporation Ons wekelijks. Koningin Elizabeth en haar man, prins Philip, waren op bezoek om de 100ste verjaardag van de Confederacy of Canada te vieren, en Trebek organiseerde ter ere van de gelegenheid een variatie op de show.

Trebek schrijft over de geweldige gelegenheid (via US Weekly): « De koningin kwam naar me toe en zei: ‘Goed gedaan. Zeg me hoe je heet en waar je vandaan komt.’ En toen ik haar begon te antwoorden, kon ik niet anders dan merken dat ze over haar schouder keek om te zien waar prins Philip was … Dus de koningin ging zitten en praatte vier of vijf minuten met me. ‘

De iconische gastheer schreef dat hij over paarden sprak omdat hij wist dat de koningin van ze hield, herinnerde zich (via Entertainment vanavond), « toen ze erachter kwam dat ik de Canadese Triple Crown aan het racen was, hebben we er veel over gepraat. »

De volgende dag was er weer een evenement waarbij Trebek de koningin zag. Hij wachtte in de rij, in afwachting van hun vervolggesprek. Hij schrijft (via EEN): « Toen ze naar me toe kwam, dacht ik, Hier komt mijn nieuwe beste vriend. Ik vraag me af waar we het vandaag over zullen hebben? Ik stond een beetje langer. Mijn borst zwol op. Ik glimlachte. En toen ze bij me kwam, zei ze: ‘Goede show. Vertel me je naam en waar je vandaan komt.  »

Luidop lachen! Maak je geen zorgen, Trebek. Je bent onvergetelijk voor ons!

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui