Home royals De tragische jeugd van prins Philips

De tragische jeugd van prins Philips

2813
0

Prins Philip trouwde op 20 november 1947 met koningin Elizabeth met veel pracht en praal volgens Oh, The Oprah Magazine. Sindsdien heeft hij een leven in de publieke belangstelling geleefd en kreeg hij zo’n fascinatie dat Netflix de historische (en ietwat fictieve) hervertelling van het leven van de koninklijke familie creëerde in De kroon. Gelukkig nieuws voor fans van de show: de streaminggigant bevestigde dat er een zesde seizoen voor komt De kroon, volgens New York Times. Dus maak je klaar om je plastic tiara tevoorschijn te halen en deze Corgi’s te kaken!

Het Britse koningshuis is nog steeds erg onderhevig aan fascinatie. Het ontbreekt de familie niet aan schandalen. Er zijn ook alle tradities die ze volgen, evenals wie kronen kan dragen en wanneer wordt geïnjecteerd met een diepe geschiedenis. Prins Philip lijkt de laatste tijd een van de minder bekende royals te zijn, maar dat betekent niet dat hij niet belangrijk is voor het gezin. Grappig feit: hij lijkt veel op zijn schoondochter, Kate Middleton, om een ​​heel belangrijke reden. En hoewel hij een glamoureus leven lijkt te leiden, had prins Philip eigenlijk een heel trieste jeugd, inclusief momenten die ronduit traumatisch waren.

Philips jeugd was tumultueus en ontworteld zonder familiegevoel. In een beroemd interview met Onafhankelijk in 1999 vroeg de interviewer welke taal hij thuis sprak. Philip vroeg simpelweg: ‘Wat bedoel je met’ thuis ‘?’ Blijf lezen om te horen wat de koninklijke familie heeft overleefd.

Binnen de gespannen relatie van prins Philip met zijn moeder, prinses Alice

Volgens Griekenland werd prins Philip, ook wel bekend als de hertog van Edinburgh, in Griekenland geboren uit « Griekse en Deense koninklijke families ». uitdrukken. Een anti-monarchistische opstand dwong zijn familie te vluchten, dus Philip verliet het land toen hij nog maar een baby was, en boven werd zijn vader beschuldigd van verraad en verbannen. Volgens Mode, werd baby Philip naar buiten gesmokkeld in een oranje doos.

Deze gedwongen vlucht liet Philip en de rest van zijn familie jarenlang nomadisch achter. Volgens Stad land, vonden ze een toevluchtsoord in Parijs, maar Philips moeder, prinses Alice (rechts), was diep verontrust door de onrust in Griekenland. De auteur van de biografie Jonge prins Philip, Philip Eade, schreef over deze invloed op de kinderen, vooral Philip, die de jongste was (via Stad land): « De zenuwen van zijn moeder werden zwaar belast door de ballingschap van het gezin uit Griekenland, en daardoor werden de kinderen regelmatig bij vrienden en familieleden gepakt. »

Het duurde niet lang nadat de geestelijke gezondheid van prinses Alice nog meer gespannen raakte, en in 1931 « werd ze opgesloten in een sanatorium in Zwitserland ». De kinderen, die voor die dag waren meegenomen, kwamen thuis en zagen dat hun moeder weg was. Prinses Alice werd later non. Maar dit was niet het einde van het verlies van familiebanden door prins Philip.

Prins Philip verloor zijn favoriete zus bij een tragisch ongeval

Om nog steeds allianties aan te gaan door middel van een huwelijk, trouwden de vier oudere zussen van prins Philip met Duitse aristocraten en woonden ze in het land van hun echtgenoten. Stad land. Zijn vader was gestationeerd in Frankrijk, en volgens Mode, liep in wezen met zijn minnares. Philip zei later: ‘Het is gewoon wat er is gebeurd. Het gezin is uit elkaar gegaan. Mijn moeder was ziek, mijn zussen waren getrouwd, mijn vader was in het zuiden van Frankrijk. Ik moest er gewoon mee verder. « Je doet. »

Zijn moeder, prinses Alice, was zo ziek dat Philip niets van haar hoorde noch haar zag van 1932-1937, dus op 10-jarige leeftijd was Philip alleen op de wereld volgens Onafhankelijk. Alice, de kleindochter van koningin Victoria, had machtige familieleden die voor Philips zorgden. Hij werd naar een kostschool in Schotland gestuurd, genaamd Gordonstoun, pr Stad land.

De tragedie sloeg opnieuw toe in 1937, toen Philip’s meest geliefde zus, Cecilie, omkwam bij een vliegtuigongeluk met haar man en kinderen, volgens uitdrukken. Om de zaken nog verontrustender te maken, was Cecilie zwanger en beviel van een zoontje op de vlucht, die ook in het puin werd gevonden, per. Mode. Toen stierf in 1945 Philips vader voordat ze elkaar weer konden zien.

Dit is niet vreemd De kroon koos ervoor om Philip af te schilderen als zo’n tragische figuur. Wat een pijnlijke jeugd om te overleven.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui