Home royals De speciale betekenis achter de naam Prins Harry en Meghan Markle gaf...

De speciale betekenis achter de naam Prins Harry en Meghan Markle gaf hun hond

84
0

Leden van de koninklijke familie delen hun geheimen meestal niet meteen met de wereld. Nadat Meghan Markle en haar man, Prins Harry, in mei 2019 hun zoontje ter wereld hadden verwelkomd, onthulde het echtpaar zijn naam echter twee volle dagen niet. Nu is het misschien niet de langste wachttijd ooit, maar het was voor fans van Harry en Meghan. Uiteindelijk introduceerde het echtpaar hun zoon, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, in St. Louis. George’s Hall in Windsor Castle. ‘Het is magie. Het is best verbazingwekkend’, zei Meghan destijds NBC Nieuws. ‘Ik heb de twee beste jongens ter wereld, dus ik ben heel blij.’

Voordat Archie debuteerde, werden Meghan en Harry in 2018 de ouders van een zwarte Labrador, die ze hadden gered. Maar ze konden de naam van de hond op dat moment niet onthullen. Tijdens een bezoek aan Sussex, Engeland in oktober met Harry, zei Meghan echter dat hun puppy een « zij » was en dat mensen « haar naam verkeerd achterlieten », Mensen gemeld. Harry hoorde ook zijn huisdier prijzen, meldde het bedrijf. ‘Mijn naam is Harry. Ik heb twee honden met mijn lieve Amerikaanse vrouw,’ zei hij, verwijzend naar hun zwarte lab en Meghan’s reddingsbeagle genaamd Guy.

Gesneden tot augustus 2020, en de naam van de hond werd onthuld via het hele boek van Omid Scobie en Carolyn Durand over het paar, Om vrijheid te vinden. Dus wat is het punt achter de nieuwsgierige bijnaam van de hond? Blijf lezen om erachter te komen.

De hond van Prins Harry en Meghan Markle eert hun romance

In 2018 hebben Prins Harry en Meghan Markle gered en een zwarte Labrador in hun leven verwelkomd. Het echtpaar heeft afgezien van het opgeven van de naam van hun hond, maar in Om vrijheid te vindenauteurs Omid Scobie en Carolyn Durand onthulden naam, pr Mensen. Volgens verslaggevers is de pup Pula, wat een knipoog is naar hoe de relatie tussen Meghan en Harry voor het eerst begon.

Pula is de munteenheid in Botswana, Afrika, waar de roodharige royals Meghan ervan overtuigden om aan het begin van hun liefdesverhaal met hem mee te gaan op reis. Daarnaast betekent Pula « regen » in Setswana – de taal die wordt gesproken in Zuid-Afrika – waar het vanwege het woestijnklimaat nauwelijks regent. Aangezien regenval een zeldzaamheid is in Botswana, is de aanwezigheid ervan « waardevol en een zegen », per Mensen.

In november 2017 kon Harry niet anders dan tijdens een interview met hun ontsnapping ontsnappen BBC. HERINNERINGEN. ‘En toen dacht ik, drie, misschien vier weken later, dat ik erin slaagde haar over te halen om met mij mee te gaan naar Botswana. En we kampeerden met elkaar onder de sterren. Ze kwam en kwam met mij mee in vijf dagen daarbuiten, wat absoluut geweldig was. « 

Hij voegde eraan toe: ‘Dus toen waren we echt alleen, wat belangrijk voor me was om ervoor te zorgen dat we elkaar konden leren kennen.’ Aww.

Botswana is zo speciaal voor Prins Harry en Meghan Markle

Nadat Prins Harry en Meghan Markle in juli 2016 – zes weken na hun eerste date – naar Botswana, Afrika reisden, wisten de twee dat hun paden elkaar kruisten. De vroege dagen van romantiek worden in detail beschreven Om vrijheid te vinden, en fragmenten worden getoond in keer en The Sunday Times. « Ik heb me nog nooit zo veilig gevoeld, zo dichtbij iemand in zo’n korte tijd », meldden de auteurs van het boek, Omid Scobie en Carolyn Durand (via Het dagelijkse beest) Meghan vertelt een vriend.

Een vriend vertelde de auteurs dat ze na het vluchten « , ze [Meghan and Harry] Beiden dansten al rond het idee dat dit misschien wel een eeuwig iets zou zijn. ‘Als gevolg hiervan brengen de twee hulde aan de plaats waar ze voor het eerst voor elkaar begonnen te vallen.

In 2017 vloog Harry Meghan weg naar Botswana voor zijn 36e verjaardag, per ABC nieuws. In 2019 gaf Meghan haar man het meest attente verjaardagscadeau – ze ‘herschepte hun kampeeravontuur in Botswana in hun achtertuin’, zegt een bron Mensen op dat moment. ‘Het is een plek die zoveel voor hen betekent – en vooral voor Harry – dus Meghan wilde hem op deze dag de gelukkige plek brengen, dus zette ze een tent op, kreeg slaapzakken, kookte het avondeten en herschiep Botswana, waar ze in vielen. liefde. « 

Nu de naam van Pula geen geheim meer is, kunnen we alleen maar hopen dat Harry en Meghan hun hond aan de wereld laten zien!

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui