Home royals De opvoedingsstijl van prins Harry en Meghan Markle werd uitgelegd

De opvoedingsstijl van prins Harry en Meghan Markle werd uitgelegd

63
0

Vanaf het moment dat Prins Harry en Meghan Markle de knoop doorhadden, wisten fans dat deze twee een geweldig team zouden worden. Harry’s gevoelige en zorgzame kant gecombineerd met Meghan’s feminisme en kracht heeft in feite een complementaire relatie gecreëerd. Hun teamdynamiek is duidelijk geworden toen het echtpaar navigeerde door de regels en verantwoordelijkheden van het koninklijke leven, een meedogenloze wereldwijde focus en de uitdagingen van het ouderschap.

Terwijl ze zich vertrouwd maken met hun rol als de moeder en vader van Archie Harrison Mountbatten-Windsor, beginnen volgers ook te begrijpen wat voor soort opvoedingsstijl de hertog en hertogin van Sussex kunnen volgen. Vanaf het begin maakte Prins Harry duidelijk dat hij niemand zou tegenwerken – vooral de pers – die zijn vrouw of kind zou aanvallen, wat suggereerde dat hij een beschermende papabeer zou worden. « Mijn vrouw is een van de laatste slachtoffers geworden van een Britse roddelpers die campagnes tegen individuen betaalt zonder na te denken over de gevolgen – een meedogenloze campagne die het afgelopen jaar is geëscaleerd, haar hele zwangerschap en tijdens het opvoeden van onze pasgeboren zoon, « hij zei. ‘Ik verloor mijn moeder en nu zie ik mijn vrouw het slachtoffer worden van dezelfde krachtige krachten.’

Sindsdien hebben deze beroemde ouders een aantal moedige beslissingen genomen voor hun gezin. Laten we dat van dichterbij bekijken.

Meghan en Harry beschermen de privacy van hun zoon

Meghan Markle en Prins Harry hebben duidelijk gemaakt dat ze willen dat hun zoon, Archie, van rust en stilte kan genieten. Misschien omdat de hertog en hertogin van Sussex zo weinig privacy hebben gekregen, hebben ze er een punt van gemaakt om te proberen de grenzen voor hun zoon te verleggen. Het zou zelfs een rol hebben gespeeld bij de beslissing van het paar om afstand te nemen van koninklijke taken en over de vijver te gaan.

Harry wilde « zijn zoon beschermen tegen de negativiteit en opwinding waaraan hij in Engeland zou zijn blootgesteld », vertelde een insider-bron. Ons wekelijks, voegde eraan toe dat Harry « weet hoe het is om op te groeien in de schijnwerpers en hij wil Archie een zo normaal mogelijke opvoeding geven. »

Het streven naar privacy was een veelvoorkomend thema in de beslissingen die Meghan en Harry hebben genomen sinds Archie op 6 mei 2019 werd geboren. Uit documenten van de rechtbank blijkt dat Markle zich tijdens haar zwangerschap naar verluidt niet gesteund voelde door de andere royals. Daarom kunnen zij en Harry er in eerste instantie voor kiezen om de locatie van Archie’s geboorte privé te houden. Ze hebben ook niet veel onthuld over de peetouders van hun zoon of zijn doop, en ze hebben Archie zelfs geen koninklijke titel gegeven, volgens Hoi! tijdschrift.

Het meest baanbrekende kenmerk van het koppel was « Megxit » – de beslissing van Meghan en Harry om « The Firm » te verlaten en naar Los Angeles te verhuizen.

De opvoedingsstijl van Meghan en Harry is geworteld in de familie

Hoewel Prins Harry en Meghan Markle van de koninklijke plichten in het Verenigd Koninkrijk zijn weggenomen en naar de Verenigde Staten zijn verhuisd, hebben ze een opvoedingsstijl ontwikkeld die zich concentreert op de wortels van hun familie – zij het op een zeer selectieve manier.

Prins Harry beweerde naar verluidt een ingelijste foto van zijn overleden moeder, prinses Diana, in de kwekerij van Archie in Frogmore Cottage in Engeland. Toen het gezin naar Los Angeles verhuisde, werd Meghan’s moeder (foto links) een stabiele aanwezigheid in het leven van haar kleinzoon. ‘Doria Ragland woont nog steeds bij Meghan, Harry en Archie’, zei een insider Ons wekelijks. ‘Dit is de meeste tijd die ze sinds haar geboorte bij haar kleindochter heeft doorgebracht.’

Hoewel de hertog en hertogin van Sussex nu ver weg zijn van de rest van de koninklijke familie, coördineerden ze naar verluidt de kansen voor Archie om zich te hechten aan de Britse takken van zijn stamboom en brachten ze tijd door met zijn overgrootmoeder Elizabeth (weet je, de koningin van Engeland?), Oom William en tante Kate, neven George, Charlotte en Louis en andere koninklijke familieleden.

Meghan en Harry voeden Archie ‘schoon en groen’ op

Hoewel Archie een blauw bloed is, zijn zijn ouders naar verluidt gericht op een groene levensstijl voor de kleine koninklijke. « Ik weet zeker dat de baby schoon en groen zal worden gefokt », zei Meghans Markle’s vriend, visagist Daniel Martin, CBS Nieuws. ‘Ze kookt graag, eet zoveel mogelijk biologisch. Ik kan haar haar eigen eten zien koken. Absoluut!’ De grootmoeder van Archie, Doria Ragland, is ook tussengekomen om Archie’s ‘volledig biologische’ maaltijden te helpen bereiden.

Meghan zorgt er ook voor dat hun zoon zijn dagelijkse dosis moeder natuur krijgt. Volgens Dagelijkse mailMeghan neemt Archie elke dag mee op lange wandelingen « door het bos ». ‘Ze duwt hem ofwel in een wandelwagen door de geplaveide paden door het openbare bos bij hun huis of bindt hem vast en loopt de meer rustieke routes’, zegt een bron.

Prins Harry neemt ook van tijd tot tijd deel aan hun natuurexpedities. Sterker nog, het gezin van drie maakte een reis naar Zuid-Afrika toen Archie nog maar 4 maanden oud was, en de reisroute was gericht op geestelijke gezondheid en milieuvervolging. Archie ontmoette tijdens de reis zelfs mensenrechtenadvocaat Desmond Tutu (foto).

Toen hem werd gevraagd over ouderschap, zei Meghan (per Mensen): « Het is magie. Het is best verbazingwekkend. Ik heb de beste twee jongens ter wereld, dus ik ben echt blij », vindt het paar duidelijk de opvoedingsmodus en we blijven de reis graag volgen.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui