Home News De mest kraftfulde Larry King-citater nogensinde

De mest kraftfulde Larry King-citater nogensinde

51
0

Selvom han startede med at tale med berømtheder, blev Larry King en berømthed i sig selv for sine legendariske interviews på CNNs Larry King Live. King blev kaldt « Muhammad Ali i udsendelsesinterviewet », og det er ikke svært at se hvorfor; han havde en ikonisk 50-årig karriere inden for radio- og tv-spredning, hvor han interviewede de største politiske ledere og berømtheder i sin tid. Gennem det hele efterlod han os nogle ret inspirerende citater.

Værten for Larry King Live voksede op i Brooklyn, han var søn af indvandrere og gik aldrig på college. King glemte aldrig sine rødder; han fortalte Washington Post, « Jeg klemmer mig hver dag. Det er den rigtige sandhed. Jeg var et barn, der var på lindring. Min far døde. New York City købte mit første par briller. Jeg glemte aldrig at være fattig og jeg stoppede aldrig med at tænke, hvor heldig jeg er .  » King holdt sin succes i perspektiv.

På trods af sin ydmyge begyndelse vidste King altid, at han var bestemt til mere. « Jeg arbejdede på United Parcel Service-lastbilen, jeg solgte hjemmelevering af mælk. Men altid, bag i mit sind, ville jeg komme ind i radioen, » sagde han engang (via The Telegraph).

Selvfølgelig havde Larry King masser af andre citater, der er værd at revidere. Bliv ved med at rulle for at læse mere om Kings mest magtfulde citater.

Larry King elskede at interviewe mennesker

Larry King elskede at tale med folk og betragtede ikke interviewe folk som arbejde, han syntes det var sjovt. Den ikoniske vært tilstod Washington Post« Grundlæggende er det, jeg elsker, hvad jeg gør. Jeg gør det ikke for berømmelse. Jeg gør det ikke for penge. Jeg elsker det bare. Jeg elsker bare at stille spørgsmål. Jeg elsker mennesker. Det er i mit DNA. Jeg er forbandet – og velsignet. « 

Hans rejse fra Brooklyn til interviews med verdensledere og berømtheder gav King et ydmygt syn. Newsweek fremhævede et af den legendariske talkshowværts mest berømte citater, da King sagde: « Jeg minder mig selv hver morgen: Intet jeg siger denne dag vil lære mig noget. Så hvis jeg skal lære, skal jeg gøre det ved at lytte. »

Fields Jackson, Jr., administrerende direktør for Racing Towards Diversity, mindede også om en relevant citat fra King, « De, der er lykkedes med noget og ikke nævner held, tuller med sig selv, » sagde han tweeted.

Andre mindeværdige citater fra King inkluderer « Hvis du gør noget, forvent konsekvenser » og « Jeg bruger aldrig ordet ‘jeg’, når jeg interviewer nogen. Jeg synes, det er irrelevant. » Måske er citatet, der sammenfatter King bedst, « Jeg har haft en god tur. Jeg har ingen klager. » Verden vil savne denne kloge mand.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui