Home royals De ketting die Meghan Markle in de problemen bracht met de koninklijke...

De ketting die Meghan Markle in de problemen bracht met de koninklijke staf

140
0

Meghan Markle belandde naar verluidt vroeg in haar romance met prins Harry in warm water met paleisassistenten vanwege haar sieradenkeuze. Ja. Het drama werd beschreven in het alt-boek, Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family, geschreven door journalisten Omid Scobie en Carolyn Durand. Het verslag van de auteur beschrijft hoe de acteur en toekomstige hertogin van Sussex uit een ketting van $ 300 14 karaats goud stapten met de initialen « H » en « M. » in december 2016 – toen de relatie tussen Markle en Prins Harry bloeide. Zoals Scobie en Durand beweren in een boekfragment verkregen van Mensen, het stuk was te veel een statement voor het personeel van Kensington Palace. Naar verluidt vond er een onaangenaam telefoontje plaats.

‘Ze werd zich ervan bewust dat het dragen van een dergelijke ketting fotografen alleen maar aanmoedigde om door te gaan met het nastreven van dergelijke beelden – en nieuwe koppen’, schreven Scobie en Durand in het uittreksel van Mensen.

Een woordvoerder bracht namens het koninklijk paar een verklaring uit waarin stond dat ze de brandende lezing niet bijwoonden. ‘De hertog en hertogin van Sussex zijn niet geïnterviewd en hebben niet bijgedragen Vind vrijheid,Zei hun woordvoerder volgens BBC. « Dit boek is gebaseerd op de eigen ervaringen van de auteurs als leden van het Royal Press Corps en hun eigen onafhankelijke rapportage.  »

Hoe dan ook, hier is hoe Meghan Markle destijds de ketting in verval raakte (hint: niet goed) en andere details over de lastige koninklijke uitbrander.

Meghan Markle was ‘gefrustreerd’ door de situatie

Veel meer had Meghan Markle geen grote reactie op het telefoontje over haar ketting. Meghan zei naar verluidt ‘een beetje tijdens het gesprek, maar koos ervoor om gewoon naar het advies te luisteren’, schreven de auteurs Omid Scobie en Carolyn Durand in hun boek. Uittreksel in Mensen. « Maar na het ophangen voelde ze zich gefrustreerd en emotioneel. Hoewel ze wist dat de helper goede bedoelingen had, vertelt de surrealistische ervaring om iemand van het kantoor van haar vriend te hebben wat voor soort sieraden ze moet dragen of niet om te glimlachen naar een fotograaf die te veel was. « 

Volgens de page turner bleef Markle – die in maart 2020 met Harry als senior lid van de koninklijke familie met pensioen ging en met zijn zoon Archie naar Los Angeles verhuisde – een vriend blijven bellen en zich verslagen voelen. ‘Ik kan niet winnen’, zegt het boek. « Ze zien eruit alsof ik de schuld heb van deze foto’s, dat ik ze lijkt aan te moedigen dat ik zelfs door de camera’s te erkennen, misschien niet de juiste boodschap stuur. Ik weet niet wat ik moet zeggen. » De auteurs gingen verder met Markle dat ‘zich vervloekt voelde als ze dat deed, en vervloekt als ze dat niet deed’.

Zoals fans misschien al hebben opgemerkt, is Markle geen onbekende in sentimentele sieraden. In april 2020 droeg de royal een ketting met het sterrenbeeld van haar en Harry, en tijdens de US Open in 2019 verbond Markle een ketting met dog-tags die « H » waren geïnitialiseerd met Harry en « A » met Archie, volgens insider. Neem het, paleispersoneel!

Om vrijheid te vinden debuteert op 11 augustus 2020.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui