Home Movies Dane Cook taler om 26-årig aldersforskel mellem sig selv og kæresten Kelsi...

Dane Cook taler om 26-årig aldersforskel mellem sig selv og kæresten Kelsi Taylor

93
0

Dane Cook deler et indvendigt kig på sit forhold til den 19-årige musiker Kelsi Taylor.

Mandag den 13. august 2018 spøgte den 46-årige stand-up komiker om parrets 26-årige aldersforskel, mens han deltog i en Q & A-session på hans Instagram Stories.

« Det eneste, du skal gøre, er at planlægge, at dine dødsfald vil være noget langt fra hinanden, » svarede han til en fan, der havde bedt om råd, han måtte have til andre par med en lignende aldersforskel, før han afslørede hans og Taylors virkelige -livet mødes-sødt. ”Vi mødtes kl [game night] Jeg er vært hos mig. Vi var venner i et stykke tid og snart faldt ind som med hver [other] og derefter opgraderet til kærlighed. « 

Efter at have tilstået, at parret er « hooked » på Tjenestepiges fortælling, Fortsatte Cook med sin meget yngre kæreste og skrev: « Kelsi er smart, venlig, kreativ, loyal og ærlig. » Men på ægte selvforagtende måde, sagde han: « Hvad mig angår, tror jeg, Kelsi ville [say] Jeg er tålelig. LOL. « 

Som Nicki Swift tidligere rapporteret kom Cook og Taylor til overskrifter i januar 2018, da medierne endelig fik vind af deres mangeårige romantik. På det tidspunkt havde det lykkelige par allerede været stille i en årrække. På det tidspunkt blev den Held og lykke Chuck stjerne, der tidligere var romantisk forbundet med folk som Jessica Simpson, Julianne Hough og Miley Cyrus, tog til sociale medier for at fylde sin kæreste til sanger og sangskriver, der har optrådt som backup-vokalist for Demi Lovato og Little Big Town.

« Jeg er taknemmelig over for mine venner og fans, der fortsætter med at støtte mine kunstneriske bestræbelser. Jeg kan ikke nå, hvor jeg skal hen uden dette støttegrundlag, » skrev han på Instagram, før han råbte til « min gf @itskelsitaylor som ganske enkelt er en gave. #bestråber. « 

Overraskende aldersforskel til side, Cook og Taylor ser ikke kun ud til at gå stærkt i disse dage, men de har også godkendelse og støtte fra deres kære. « Jeg elsker hendes familie, og vi er temmelig tæt på og spiser middag og hænger, » afslørede komikeren under sin nylige Instagram Live Q&A. « Min familie døde stort set for mange år siden, men @_courtneycook_ min søster [likes] Kelsi meget. « 

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui