Home royals Daarom waren Meghan en Harry blijkbaar jaloers op William en Kate

Daarom waren Meghan en Harry blijkbaar jaloers op William en Kate

77
0

In de maanden sinds de inmiddels beruchte « Megxit » is er veel gespeculeerd over waarom Prins Harry en Meghan Markle ertoe werden gedwongen hun functie als seniorlid van de koninklijke familie op te geven ten gunste van een onafhankelijk leven in Los Angeles. Nu biedt een nieuw boek van twee journalisten die volledig zijn gericht op de onderbreking van de hertog en hertogin van Sussex van de rest van het koningshuis een diepgaande blik op wat er achter de schermen is gebeurd – met onthullende schokkende informatie over hoe prins William en Kate Middleton speelde een grotere rol dan iemand zou hebben geraden.

In recent verschenen fragmenten van de aankomende Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family, auteur Omid Scobie en Carolyn Durand, gepubliceerd in augustus 2020, halen anonieme bronnen aan die uit de eerste hand toegang hebben tot de werking van het Royal Court. Insiders beweren dat jaloezie een belangrijke rol speelde in de beslissing van Harry en Meghan om de banden met Windsors te verbreken. Maar waren Harry en Meghan werkelijk jaloers op de hertog en hertogin van Cambridge? En zo ja, waar waren ze jaloers op? Laten we kijken.

Prins Harry en Meghan Markle voelden zich bevroren

Volgens De dagelijkse mail, Omid Scobie en Carolyn Durand’s nieuwe alles Om vrijheid te vinden stelt dat het leven van Prins Harry en Meghan Markle vóór « Megxit » vol onrust was. Er was blijkbaar een toenemende druk en een last die totaal ongelijk was aan Prins William en Kate Middleton, aangezien het oudere echtpaar veel minder controle had, zowel binnen als buiten het koninklijke leven.

Hoewel er niet voor Harry noch Meghan werd geïnterviewd Vechten voor vrijheid, een « alomvattend » aantal insiders van het hof en vrienden van de hertog en hertogin van Sussex hebben bijgedragen aan de biografische blootstelling. Uiteindelijk kwamen de meesten tot een vergelijkbare conclusie: Harry en Meghan voelden zich ‘onbeschermd’ door de mensen om hen heen, en William en Kate behoorden tot de meest prominente om rijen te sluiten en het paar te ‘bevriezen’.

In het bijzonder werd de veronderstelde behandeling van zowel Harry als Meghan blijkbaar gepropageerd door William en Kate. Of ze nu bewust waren of niet, de Sussexes vonden dat ze maar al te graag gebruik maakten van het gebrek aan populariteit van het paar. Net zo Dagelijkse mail samengevat, Om vrijheid te vinden beweert dat het paar in de dagen voor « Megxit » « gefrustreerd was dat William en Kate de beste officiële rollen kregen, en zich » afgesneden « voelden van de koninklijke familie en » adder « hovelingen. »

De andere royals deden naar verluidt niets om Prins Harry en Meghan te verdedigen

Prins Harry voegde er nog een belediging aan toe en was kennelijk van mening dat projecten die hij samenwerkte met zijn vrouw Meghan Markle, van wie de meesten filantropisch waren, een ‘achterbank’ kregen voor de projecten die werden ondersteund door Prins William en vader Prins Charles. Maar volgens Om vrijheid te vinden, het verder glijden naar de hertog en hertogin van Sussex was nog erger – en gevaarlijker verraderlijk.

Volgens journalisten Omid Scobie en Carolyn Durand (via De dagelijkse mail) de spanningen tussen de koninklijke familie en Meghan en Harry waren onbedoeld toegenomen als gevolg van het gedrag van ‘individuen die zouden willen kijken hoe zij de wereld zien’ – of met andere woorden, gesuggereerd door de auteurs, racisme en racistische opvattingen. Het gebrek aan gevolgen voor degenen die dit gedrag bestendigden, bracht Meghan ertoe om vertrouwelingen binnen de koninklijke sfeer te bekennen, van wie ze het gevoel had dat ze haar ‘het hele leven van deze familie’ gaf, alleen om met geweld en vijandigheid te worden ontvangen .

Prins Harry en Meghan voelden zich vrijwel genegeerd door prins William en Kate

Hoewel het niet duidelijk is of Prince William of Kate Middleton hebben deelgenomen aan een van deze racistische gedragingen waarnaar Carolyn Durand en Omid Scobie verwijzen in fragmenten uit hun boek Om vrijheid te vinden, blijkbaar werd niets geholpen door William of Kate’s aanpak van de situatie als geheel. Het boek suggereert zelfs dat de beslissing van de hertog en hertogin van Cambridge om partij te kiezen in plaats van vast te houden aan Harry of Meghan, alleen maar gevoelens van jaloezie en woede over het vermeende vriendjespolitiek heeft versterkt. Dit droeg ook bij aan gevoelens van steeds duidelijker isolement voor de hertog en hertogin van Sussex.

Volgens Scobie en Durand (via De dagelijkse mail), ging het mis tijdens het laatste koninklijke evenement, waar beide stellen in maart aanwezig waren in de Westminster Abbey, waar William het paar « nauwelijks herkende » en Kate ging zo ver dat ze weigerde oogcontact te maken met haar schoonzus. (Hoewel « Meghan probeerde oogcontact te maken met Kate », in een poging tekenen te tonen dat ze de kloof destijds zou herstellen, « herkende de hertogin haar amper. »)

Nu Harry en Meghan officieel ontslag hebben genomen als senior koningen, lijkt het erop dat hun vervreemding van William en Kate spoedig geen tekenen van vervaging vertoont – en als de rekeningen binnen zijn Om vrijheid te vinden is eigenlijk juist, het is vrij duidelijk dat de gevoelens van Meghan en Harry daarover perfect gerechtvaardigd kunnen zijn.

LASCIA UN COMMENTO

Per favore inserisci il tuo commento!
Per favore inserisci il tuo nome qui